HORECA: 3 TIPS για να οργανώσετε την παραλία σας!

Ο εξωτερικός χώρος της επιχείρησής σας είναι η εικόνα σας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι ο χώρος στον οποίο οι επισκέπτες σας φτιάχνουν τις καλοκαιρινές τους αναμνήσεις και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε 3 Tips για να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα παραλίας που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια!

Η οργάνωση της παραλίας είναι το παν

Οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες δεν λείπουν από καμία οργανωμένη παραλία. Φαινομενικά είναι το Α και το Ω για μια επιχείρηση HORECA, όμως δεν πρέπει να παραβλέψετε τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Οι κάδοι είναι πολύ σημαντικοί για την αισθητική και την υγιεινή του χώρου.

Ο ξύλινος κάδος απορριμμάτων παραλίας της SHOWOOD είναι ανθεκτικός απέναντι στην υγρασία και τη φθορά της χρήσης και του χρόνου. Έχει υποστεί εμποτισμό υπό πίεση για να αποτρέψει τους μύκητες, ενώ παράλληλα βοηθά να μην σχηματιστεί σήψη. Είναι κατασκευασμένος από όμορφο, στιβαρό ξύλο αλλά μπορείτε επίσης να το βάψετε στην απόχρωση επιθυμείτε για να ταιριάζει με τον δικό σας, μοναδικό εξωτερικό χώρο.

Όλα στην εντέλεια

Η χαλάρωση στην θάλασσα δεν βλέπει περιορισμούς. Οι επισκέπτες σας μπορούν να κάνουν μικρές «ανακατατάξεις» για να χωρέσουν όλη την παρέα ή για να πιάσουν και τη τελευταία ακτίνα ήλιου το απόγευμα και είναι σύνηθες μετά από κάθε αποχώρηση να απαιτείται ανακατανομή.

Κάτι που πρέπει να προσέξετε, λοιπόν, είναι να επιλέξετε έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα για εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση.

Όλα τα έπιπλα παραλίας SHOWOOD είναι σχεδιασμένα για επιχειρήσεις HORECA και προσφέρουν ευελιξία και πρακτικότητα, διευκολύνοντας τη διαχείριση του χώρου από το προσωπικό αλλά και τους επισκέπτες.

Η διαφορά κρύβεται στις λεπτομέρειες

Η διαφορά κρύβεται πάντα στις λεπτομέρειες και οι επισκέπτες πάντα απολαμβάνουν την διαμονή τους σε μια επιχείρηση που ακούει και φροντίζει τις ανάγκες τους.

Η παραλία ή η πισίνα είναι πάντα η τέλεια ιδέα τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες! Όσο και αν απολαμβάνουμε την δροσιά τους όμως το αλάτι ή το χλώριο μπορούν να γίνουν ενοχλητικά πάνω στο σώμα. Η ντουζιέρα παραλίας SHOWOOD επιτρέπει στους επισκέπτες σας να απολαμβάνουν το νερό ακόμα και όταν δεν κολυμπάνε και να παραθερίζουν ξέγνοιαστοι.

Ο διάδρομος παραλίας, δεν είναι απλά ένα μονοπάτι που ενώνει την επιχείρησή σας με την παραλία, είναι το κλειδί για να παρέχετε οργανωμένη αλλά και εύκολη πρόσβαση σε κάθε σημείο στο κατάστημά σας. Προσφέρει ένα σταθερό έδαφος και το κυριότερο μένει δροσερό ακόμα και σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

Με την κατάλληλη οργάνωση και τις σωστές επιλογές επίπλων, η παραλία σας μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν προορισμό απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης για τους επισκέπτες σας. Επενδύστε στην ποιότητα και την πρακτικότητα, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Εξασφαλίστε ότι οι επισκέπτες σας θα ζήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές και θα θέλουν να επιστρέψουν ξανά και ξανά. Αναβαθμίστε την παραλία σας σήμερα με προϊόντα SHOWOOD και δείτε την επιχείρησή σας να ανθίζει!

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας, εδώ