ΧΟΝΔΡΙΚΗ | B2B

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με πελάτες τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους όσο και οι ανάγκες τους,
η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση αποτελεί σημαντικό παράγοντα σχεδιασμού των υπηρεσιών μας.Οι άνθρωποι μας


Η απαράμιλλη τεχνογνωσία, το ξεχωριστό περιβάλλον εργασίας και οι άριστες συνθήκες συνεργασίας είναι οι βασικοί παράγοντες που εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα για τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες µας.

Για το λόγο αυτό δεν σταματάμε στιγμή να επενδύουμε στην ανάπτυξη της ομάδας µας, όχι µόνο σε επίπεδο αριθμών αλλά και δεξιοτήτων, μέσα από συνεχείς εκπαιδεύσεις και συστήματα βέλτιστης εσωτερικής διαχείρισης και λειτουργίας. Έτσι, επιτυγχάνουμε τη δημιουργία ενός κλίματος υγιούς συνεργασίας μέσα από µία ξεκάθαρα διατυπωμένη εταιρική κουλτούρα, η οποία ενοποιεί κάτω από τις κοινές της αξίες αλλά και ξεχωρίζει τον κάθε εργαζόμενο ενισχύοντας τις μοναδικές δεξιότητες του.

Γιατί στη SHOWOOD φροντίζουμε να ξεχωρίζουμε για την ποιότητα των προϊόντων µας αλλά και το επίπεδο των συνεργατών µας.Η ομάδαΑνδρέας Κανέλλος

Sales Manager

Γιώργος Διαμαντόπουλος

B2B sales executive

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΜΠΟΚΟΣ

B2B sales executive

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΖΟΣ

B2B sales executive


ΑΜΕΣΗ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Εκπρόσωποι από κάθε τμήμα αναλαμβάνουν να λύσουν τις απορίες σας, και να σχεδιάσουν μαζί σας λύσεις, βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του αιτήματός σας.

Ενδεικτικά η εταιρεία µας περιλαμβάνει τμήματα λογιστηρίου, εξυπηρέτησης πελατών, εισαγωγών, εξαγωγών, λιανικής πώλησης, χονδρικής πώλησης, credit control, αποθήκευσης & διανομής και τμήμα µμάρκετινγκ. Η άμεση εμπλοκή των εκπροσώπων κάθε τμήματός µας είναι αυτή που εξασφαλίζει και την αποτελεσματικότερη διαχείριση κάθε ζητουμένου.

Επιπλέον στοιχεία που καθιστούν την εξυπηρέτησή µας ξεχωριστή είναι:

  • η δυνατότητα άμεσης παράδοσης προϊόντων
  • η τριγωνική πώληση
  • η προσφορά ολοκληρωμένης τηλεφωνικής υποστήριξης
  • η δημιουργία και διατήρηση μακροχρόνιων συνεργασιών µε ορισμένα από τα καλύτερα brand names της αγοράς
  • η δυνατότητα άμεσης πληροφόρησης διαθέσιμων αποθεμάτων
  • η δημιουργία προτάσεων προβολής προϊόντων, µέσω εκθεσιακών χώρων, για τους πελάτες χονδρικής


Υπηρεσίες


Όταν αναζητάς το καλύτερο δεν αρκεί να το εντοπίσεις αλλά να μπορείς να το αποκτήσεις τη στιγμή που το χρειάζεσαι.

Για το λόγο αυτό, στη SHOWOOD φροντίζουμε ώστε να έχουμε πάντα υψηλά αποθέματα, εύκολα προσβάσιµα µέσω συστήματος διαχείρισης αποθεμάτων (WMS) και αποθηκευμένα σε άρτια εξοπλισμένους χώρους για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών αποθήκευσης.

Τέλος συστήματα διαχείρισης παραγγελιών (ERP – WMS – CMS) εξασφαλίζουν ότι κάθε παραγγελία εκτελείται σωστά και εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος όπως αυτό συμφωνείται με τον εκάστοτε πελάτη.

Στη SHOWOOD εφαρμόζεται σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα µε το διεθνές πρότυπο ISO 2015:9001.Φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος.

Στοιχεια πελατη

Ενδιαφερομαι για

MHNYMA

Επιθυμητος τροπος επικοινωνιας