ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ

«Το ξύλο είναι ένα υλικό πολύτιµο από τη φύση του. Η δεξιοτεχνία όμως αυτών που ξέρουν να το δουλεύουν, έχει τη δύναμη να το κάνει ανεκτίμητο.
Αυτό ακριβώς κάνουµε και εµείς σήµερα στη SHOWOOD. Παίρνουµε το καλύτερο
που µας δίνει η φύση για να προσφέρουµε το καλύτερο που ο άνθρωπος µπορεί να δηµιουργήσει!»

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η SHOWOOD γεννήθηκε σαν ιδέα στα τέλη του 2007. Μια ιδέα που έγινε πραγµατικότητα τον Ιανουάριο του 2009 σε ένα ξύλινο σπίτι µόλις 16m2, στις Αχαρνές.

To Φθινόπωρο του 2010 η εταιρεία µετακόµισε τα γραφεία και την έκθεσή της σε χώρο 900m2 επί της οδού Καραµανλή, παίρνοντας και επίσηµα τη θέση της ανάµεσα στα καταστήµατα ξυλείας και επίπλων της περιοχής. Ο ίδιος χώρος λειτουργεί μέχρι και σήμερα ως έκθεση και κεντρικό κατάστηµα πώλησης.

Με γνώµονα τις ανάγκες της αγοράς αλλά και των πελατών της, η εταιρεία δεν σταμάτησε ποτέ να εμπλουτίζει το portfolio της με ακόμα περισσότερους κωδικούς προϊόντων, διατηρώντας πάντα την ίδια ποιότητα υλικών κατασκευής και το σχεδιασµό υψηλής αισθητικής που τη χαρακτήριζαν από την πρώτη µέρα.

Έτσι σήµερα, µια ιδέα που γεννήθηκε 13 χρόνια πριν, και ξεκίνησε σε ένα ξύλινο σπίτι 16m2, έχει φτάσει να εξελιχθεί σε µια από τις µεγαλύτερες σύγχρονες εταιρείες εισαγωγής, εµπορίας και εξαγωγής προϊόντων ξυλείας για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, µε ηγετική θέση στην αγορά και εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 15.000,00m2.

Η ∆ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Η SHOWOOD σήµερα έχει πανελλαδική παρουσία και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εµπορία και εξαγωγή προϊόντων ξυλείας για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Κύρια υλικά εισαγωγής είναι η εμποτισμένη ξυλεία (δοκοί, δάπεδα), προϊόντα κήπου κατασκευασμένα από εμποτισμένη ξυλεία (φράχτες, γλάστρες, έπιπλα κήπου κ.α.), καλαμωτές, παιδικές χαρές, wpc υλικά, ξύλινα σπίτια και είδη παραλίας.Επίσης, η εταιρεία είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος πολλών ευρωπαϊκών οίκων όπως οι BLUE RABBIT, NESLING, INTERMAS, POLIPIU, HY-LAND, WHITE RHINO, POLKKY κ.α (παρέχοντας υπηρεσίες εισαγωγής, αποθήκευσης, προώθησης και διανομής προϊόντων).

Σκοπός μας, η προσφορά ποιοτικών προϊόντων φυσικής ξυλείας σε τιμή που θα επιτρέπει σε ακόμα περισσότερους να τα απολαύσουν. Στόχος μας, η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, για να εξελιχθούν με την πάροδο του χρόνου σε πολύτιμους συνεργάτες.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στη SHOWOOD πιστεύουμε ότι προσφέροντας προϊόντα ξυλείας υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με άριστο σχεδιασμό και τεχνογνωσία, δεν επαναπροσδιορίζουμε απλά την αγορά των προϊόντων εξωτερικού χώρου, αλλά την ίδια την ιδέα του να απολαμβάνεις τη ζωή στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου.

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας φροντίζουμε ώστε τα υλικά που επιλέγουμε και τα προϊόντα που δημιουργούμε και προσφέρουμε, να συνοδεύονται από πιστοποιήσεις ποιότητας, ασφάλειας και διάρκειας ζωής, καθώς και να ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής και το σχεδιασμό τους

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Ο κύριος όγκος των προϊόντων και υλικών εισαγωγής συλλέγονται σε κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους, στην περιοχή της Μαλακάσας. Η εταιρία παραδίδει σε µεταφορικές εταιρείες της Αττικής αλλά και απευθείας στον χώρο του πελάτη (εντός Αττικής).

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε θεματικές εμπορικές εκθέσεις ειδών κήπου, καταστήματα εμπορίου ξυλείας, DIY καταστήματα, τεχνικά πολυκαταστήματα και e-shops, καθώς και στο φυσικό μας κατάστημα στις Αχαρνές Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή, 186. Εκεί οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να βλέπουν από κοντά το σύνολο των προϊόντων καθώς επίσης και να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO


Η SHOWOOD εφαρµόζει σύστηµα ποιότητας, κατά το διεθνές πρότυπο ISO 2015:9001, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία

INSTAGRAM FEED

 • Απολαύστε τις όμορφες μέρες στη βεράντα ή τον κήπο σας με το αναπαυτικό σετ Acacia της #SHOWOOD .

Κάντε κλικ στο λινκ του προφιλ για να δείτε όλα τα προϊόντα μας.

#Outdoorproducts #Wooden #ValuableByNature #Wood
#nature #chair #table #gardenfurniture #patio #veranda #WoodenHouse #Rollboarders 
#PolycarbonateSheets #RoofingShingles #gardenhouses 
#WoodenFurniture #WoodenPlaygound #WeThinkGreen #DIYshops #fences #pergola
 • Δραστηριοποιείστε στο εμπόριο ειδών κήπου και επίπλων εξωτερικού χώρου; Εγγραφείτε για να λάβετε τον ανανεωμένο κατάλογο της #SHOWOOD (link in bio).

 #SHOWOOD #PolycarbonateSheets #deckingboards #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #lumber #timber #WoodenFurniture #WoodenPlaygound #WeThinkGreen
 • Τα θετικά σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι το έναυσμα να προσπαθούμε ακόμη περισσότερο και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Ευχαριστούμε! 

 #SHOWOOD #testimonial #PolycarbonateSheets #deckingboards #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #Outdoorproducts #Wooden #ValuableByNature #Wood
 • Τα προϊόντα της #SHOWOOD είναι φτιαγμένα από εμποτισμένο πεύκο, σκανδιναβικής προέλευσης. Πιστοποιημένα η καλύτερη ποιότητα ξύλου, παγκοσμίως.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. 

#PressureTreatedTimber #PolycarbonateSheets #deckingboards #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #diy #wholesale #lumber #timber
 • Η αμοιβαία υποστήριξη ανάμεσα σε εμάς και τους συνεργάτες μας είναι πρωταρχικός μας στόχος. 

Συμβάλλουμε στον σχεδιασμό του εκθεσιακού σας χώρου με τη βοήθεια έμπειρου αρχιτέκτονα ώστε να πετύχετε την καλύτερη προβολή των προϊόντων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία!

 #SHOWOOD #PolycarbonateSheets #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #diy #wholesale #lumber #PressureTreatedTimber #Outdoorproducts #Wooden #ValuableByNature
 • Περάστε μια φορά τον χρόνο τα ξύλινα έπιπλα εξωτερικού χώρου με ειδικό λάδι συντήρησης, ένα ειδικό μείγμα από έλαια και κερί που έχει τη δυνατότητα να συντηρεί, να φρεσκάρει και να ζωντανεύει το ξύλο.

Διαβάστε περισσότερα στο site μας (link in bio). 

 #SHOWOOD #Outdoorproducts #Wooden #ValuableByNature #Wood #facts #tips #nature #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #lumber #timber
 • Ώρα να ανανεώσετε τη βεράντα σας, με τις υπέροχες ξύλινες γλάστρες της #SHOWOOD.

Ώρα να ανανεώσετε τη βεράντα σας, με τις υπέροχες ξύλινες γλάστρες της SHOWOOD.
🌸Διαθέτουν ύφασμα εσωτερικά για απευθείας φύτευση.
🌼Έχουν μοναδική ποιότητα και αντοχή και βάφονται σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε!

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα από γλάστρες στο eshop μας (link in bio).

#flowerpot #garden #patio #veranda #outdoor #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening
 • Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων εξωτερικού χώρου της #SHOWOOD για καφέ, μπαρ και εστιατόρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε τον ανανεωμένο μας κατάλογο!

#PolycarbonateSheets #deckingboards #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #blogpost #testimonial #pergola #gardening #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #lumber #timber #Outdoorproducts #ValuableByNature
 • Οι ουσιαστικές συνεργασίες, φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Γι' αυτό στην #SHOWOOD είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, που με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και άριστη συνεργασία, στοχεύει πάντα στο καλύτερο, το ποιοτικότερο, το πιο αποτελεσματικό. 

#ValuableByNature #team #wooden #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #outdoorfurniture #outdoordecoration #wholesale #lumber #timber
 • Η ώρα του παιδιού! Ανακαλύψτε τις παιδικές χαρές της #SHOWOOD, ιδανικές για τον κήπο σας και το ξέφρενο παιχνίδι μικρών και μεγάλων παιδιών. 

#Outdoorproducts #playground #PolycarbonateSheets #deckingboards #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration