ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ

«Το ξύλο είναι ένα υλικό πολύτιµο από τη φύση του. Η δεξιοτεχνία όμως αυτών που ξέρουν να το δουλεύουν, έχει τη δύναμη να το κάνει ανεκτίμητο.
Αυτό ακριβώς κάνουµε και εµείς σήµερα στη SHOWOOD. Παίρνουµε το καλύτερο
που µας δίνει η φύση για να προσφέρουµε το καλύτερο που ο άνθρωπος µπορεί να δηµιουργήσει!»

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η SHOWOOD γεννήθηκε σαν ιδέα στα τέλη του 2007. Μια ιδέα που έγινε πραγµατικότητα τον Ιανουάριο του 2009 σε ένα ξύλινο σπίτι µόλις 16m2, στις Αχαρνές.

To Φθινόπωρο του 2010 η εταιρεία µετακόµισε τα γραφεία και την έκθεσή της σε χώρο 900m2 επί της οδού Καραµανλή, παίρνοντας και επίσηµα τη θέση της ανάµεσα στα καταστήµατα ξυλείας και επίπλων της περιοχής. Ο ίδιος χώρος λειτουργεί μέχρι και σήμερα ως έκθεση και κεντρικό κατάστηµα πώλησης.

Με γνώµονα τις ανάγκες της αγοράς αλλά και των πελατών της, η εταιρεία δεν σταμάτησε ποτέ να εμπλουτίζει το portfolio της με ακόμα περισσότερους κωδικούς προϊόντων, διατηρώντας πάντα την ίδια ποιότητα υλικών κατασκευής και το σχεδιασµό υψηλής αισθητικής που τη χαρακτήριζαν από την πρώτη µέρα.

Έτσι σήµερα, µια ιδέα που γεννήθηκε 13 χρόνια πριν, και ξεκίνησε σε ένα ξύλινο σπίτι 16m2, έχει φτάσει να εξελιχθεί σε µια από τις µεγαλύτερες σύγχρονες εταιρείες εισαγωγής, εµπορίας και εξαγωγής προϊόντων ξυλείας για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, µε ηγετική θέση στην αγορά και εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 15.000,00m2.

Η ∆ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Η SHOWOOD σήµερα έχει πανελλαδική παρουσία και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εµπορία και εξαγωγή προϊόντων ξυλείας για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Κύρια υλικά εισαγωγής είναι η εμποτισμένη ξυλεία (δοκοί, δάπεδα), προϊόντα κήπου κατασκευασμένα από εμποτισμένη ξυλεία (φράχτες, γλάστρες, έπιπλα κήπου κ.α.), καλαμωτές, παιδικές χαρές, wpc υλικά, ξύλινα σπίτια και είδη παραλίας.Επίσης, η εταιρεία είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος πολλών ευρωπαϊκών οίκων όπως οι BLUE RABBIT, NESLING, INTERMAS, POLIPIU, HY-LAND, WHITE RHINO, POLKKY κ.α (παρέχοντας υπηρεσίες εισαγωγής, αποθήκευσης, προώθησης και διανομής προϊόντων).

Σκοπός μας, η προσφορά ποιοτικών προϊόντων φυσικής ξυλείας σε τιμή που θα επιτρέπει σε ακόμα περισσότερους να τα απολαύσουν. Στόχος μας, η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, για να εξελιχθούν με την πάροδο του χρόνου σε πολύτιμους συνεργάτες.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στη SHOWOOD πιστεύουμε ότι προσφέροντας προϊόντα ξυλείας υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με άριστο σχεδιασμό και τεχνογνωσία, δεν επαναπροσδιορίζουμε απλά την αγορά των προϊόντων εξωτερικού χώρου, αλλά την ίδια την ιδέα του να απολαμβάνεις τη ζωή στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου.

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας φροντίζουμε ώστε τα υλικά που επιλέγουμε και τα προϊόντα που δημιουργούμε και προσφέρουμε, να συνοδεύονται από πιστοποιήσεις ποιότητας, ασφάλειας και διάρκειας ζωής, καθώς και να ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής και το σχεδιασμό τους

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Ο κύριος όγκος των προϊόντων και υλικών εισαγωγής συλλέγονται σε κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους, στην περιοχή της Μαλακάσας. Η εταιρία παραδίδει σε µεταφορικές εταιρείες της Αττικής αλλά και απευθείας στον χώρο του πελάτη (εντός Αττικής).

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε θεματικές εμπορικές εκθέσεις ειδών κήπου, καταστήματα εμπορίου ξυλείας, DIY καταστήματα, τεχνικά πολυκαταστήματα και e-shops, καθώς και στο φυσικό μας κατάστημα στις Αχαρνές Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή, 186. Εκεί οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να βλέπουν από κοντά το σύνολο των προϊόντων καθώς επίσης και να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO


Η SHOWOOD εφαρµόζει σύστηµα ποιότητας, κατά το διεθνές πρότυπο ISO 2015:9001, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία