oval.png

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙ∆ΗΣΗ

Η αγάπη µας για την ξυλεία δεν θα γινόταν να µη συνοδεύεται από αγάπη και σεβασµό για τη φύση που τόσο απλόχερα µας την προσφέρει.

Στη SHOWOOD κάνουµε τα πάντα, ώστε όχι µόνο να φροντίζουµε για τη φυσικότητα των προϊόντων µας µέσα από τις πρακτικές που ακολουθούµε, αλλά και να εξασφαλίζουµε ότι αυτές δεν αποτελούν επιβάρυνση για το περιβάλλον.

Για αυτό το λόγο, εμπορευόμαστε προϊόντα τα οποία έχουν παραχθεί με διαδικασίες σύμφωνες με τους δασικούς κανονισμούς, όπως αυτοί ορίζονται από το Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών (FSC) και το Πρόγραμμα για την Προώθηση της Δασικής Πιστοποίησης (Programme for the Endorsement of Forest Certification), και τα οποία φέρουν τη σφραγίδα πιστοποίησης ενός εκ των δύο.

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


Η SHOWOOD, ως µια σύγχρονή και καινοτόµα εταιρεία στο χώρο της εµπορίας φυσικής ξυλείας, έχει ως βασικό της µέληµα τη βιώσιµη διαχείριση των φυσικών πόρων που αξιοποιούνται για τα προϊόντα που διαθέτει.
Η θέση µας στην οµάδα των καινοτόµων εταιρειών µε διπλά πιστοποιηµένες διαδικασίες από τους µεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους διεθνείς φορείς στον τοµέα της βιώσιµης δασικής διαχείρισης FSC και PEFC, αποτελεί απόδειξη της πρόθεσης αλλά και της δέσµευσής µας.
Έτσι, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως δημιουργούμε ασπίδα προστασίας απέναντι στην αλόγιστη καταστροφή των δασών, προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας προϊόντα φυσικής ξυλείας που θα μπορούν να απολαύσουν όλοι.

trees.jpg


Τι είναι το Συµβούλιο ∆ιαχείρισης των ∆ασών (FSC);

Το συµβούλιο διαχείρισης των δασών (Forest Stewardship Council) είναι ένας διεθνής, µη κυβερνητικός οργανισµός, που ιδρύθηκε το 1993, µε σκοπό την υποστήριξη των δασών του πλανήτη και τον πλέον αξιόπιστο φορέα σε θέµατα ορθολογικής διαχείρισης δασών.

Αποστολή του είναι να διασφαλίζει ότι η διαχείριση των δασών πραγματοποιείται με υπεύθυνο και ορθό τρόπο, να προστατεύει τους φυσικούς βιότοπους και να σέβεται τα δικαιώματα των τοπικών κοινοτήτων.


Πώς ασκεί ελέγχους το Συµβούλιο ∆ιαχείρισης των ∆ασών;

Η επίτευξη του σκοπού του οργανισμού βασίζεται στη λεγόμενη αλυσίδα επιτήρησης. Πρόκειται για μια διαδικασία ελέγχου της εκμετάλλευσης των δασικών προϊόντων, η οποία ξεκινά από την επαλήθευση της πηγής ενός προϊόντος ξυλείας, στο πλαίσιο της αλυσίδας εφοδιασμού, και ολοκληρώνεται με την παραγωγή του εκάστοτε τελικού προϊόντος.

Η πιστοποίηση εκδίδεται από ανεξάρτητες πιστοποιητικές αρχές κάτω από την καθοδήγηση του οργανισμού FSC.Τι είναι το Πρόγραµµα για την Προώθηση της ∆ασικής Πιστοποίησης PEFC;

Το PEFC είναι µια διεθνής, µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, µη κυβερνητική οργάνωση, η οποία προωθεί τη βιώσιµη διαχείριση των δασών.

Οι αρχές του εφαρµόζονται σε όλη την αλυσίδα εφοδιασµού, για την προώθηση ορθών πρακτικών στο δάσος και τη διασφάλιση ότι οι διαδικασίες παραγωγής µε σηµείο εκκίνησης τις δασικές εκτάσεις γίνονται µε σεβασµό και τηρούν τα υψηλότερα οικολογικά, κοινωνικά και ηθικά πρότυπα.

Η πιστοποίηση εκδίδεται από ανεξάρτητες πιστοποιητικές αρχές κάτω από την καθοδήγηση του οργανισµού PEFC.
empotismos.jpg

ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΣ ΞΥΛΟΥ

Όταν κάτι το αγαπάς, θες να το προστατέψεις. Έτσι θα έχεις περισσότερο χρόνο για να ζήσετε µαζί στιγµές που θα µείνουν αξέχαστες. Αυτός είναι ο ρόλος του εµποτισµού. Η µακροχρόνια προστασία των προϊόντων φυσικής ξυλείας για χρήση που αντέχει στο χρόνο!

Περισσότερα

INSTAGRAM FEED

 • Τα θετικά σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι το έναυσμα να προσπαθούμε ακόμη περισσότερο και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Ευχαριστούμε! 

 #SHOWOOD #testimonial #PolycarbonateSheets #deckingboards #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #Outdoorproducts #Wooden #ValuableByNature #Wood
 • Τα προϊόντα της #SHOWOOD είναι φτιαγμένα από εμποτισμένο πεύκο, σκανδιναβικής προέλευσης. Πιστοποιημένα η καλύτερη ποιότητα ξύλου, παγκοσμίως.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. 

#PressureTreatedTimber #PolycarbonateSheets #deckingboards #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #diy #wholesale #lumber #timber
 • Η αμοιβαία υποστήριξη ανάμεσα σε εμάς και τους συνεργάτες μας είναι πρωταρχικός μας στόχος. 

Συμβάλλουμε στον σχεδιασμό του εκθεσιακού σας χώρου με τη βοήθεια έμπειρου αρχιτέκτονα ώστε να πετύχετε την καλύτερη προβολή των προϊόντων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία!

 #SHOWOOD #PolycarbonateSheets #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #diy #wholesale #lumber #PressureTreatedTimber #Outdoorproducts #Wooden #ValuableByNature
 • Περάστε μια φορά τον χρόνο τα ξύλινα έπιπλα εξωτερικού χώρου με ειδικό λάδι συντήρησης, ένα ειδικό μείγμα από έλαια και κερί που έχει τη δυνατότητα να συντηρεί, να φρεσκάρει και να ζωντανεύει το ξύλο.

Διαβάστε περισσότερα στο site μας (link in bio). 

 #SHOWOOD #Outdoorproducts #Wooden #ValuableByNature #Wood #facts #tips #nature #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #lumber #timber
 • Ώρα να ανανεώσετε τη βεράντα σας, με τις υπέροχες ξύλινες γλάστρες της #SHOWOOD.

Ώρα να ανανεώσετε τη βεράντα σας, με τις υπέροχες ξύλινες γλάστρες της SHOWOOD.
🌸Διαθέτουν ύφασμα εσωτερικά για απευθείας φύτευση.
🌼Έχουν μοναδική ποιότητα και αντοχή και βάφονται σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε!

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα από γλάστρες στο eshop μας (link in bio).

#flowerpot #garden #patio #veranda #outdoor #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening
 • Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων εξωτερικού χώρου της #SHOWOOD για καφέ, μπαρ και εστιατόρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε τον ανανεωμένο μας κατάλογο!

#PolycarbonateSheets #deckingboards #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #blogpost #testimonial #pergola #gardening #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #lumber #timber #Outdoorproducts #ValuableByNature
 • Οι ουσιαστικές συνεργασίες, φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Γι' αυτό στην #SHOWOOD είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, που με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και άριστη συνεργασία, στοχεύει πάντα στο καλύτερο, το ποιοτικότερο, το πιο αποτελεσματικό. 

#ValuableByNature #team #wooden #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #outdoorfurniture #outdoordecoration #wholesale #lumber #timber
 • Η ώρα του παιδιού! Ανακαλύψτε τις παιδικές χαρές της #SHOWOOD, ιδανικές για τον κήπο σας και το ξέφρενο παιχνίδι μικρών και μεγάλων παιδιών. 

#Outdoorproducts #playground #PolycarbonateSheets #deckingboards #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration
 • Προϊόντα ξυλείας υψηλής ποιότητας, μοναδικός σχεδιασμός, άριστη τεχνογνωσία. Με οδηγό τέτοιους στόχους κινούμαστε στην #SHOWOOD ώστε η ζωή στους εξωτερικούς χώρους να είναι σκέτη απόλαυση. 

#timber #wholesale #outdoor #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #lumber
 • Με τα σχόλιά σας και τις κριτικές σας μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι και να κατανοούμε τις ανάγκες σας! Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!🙏

#SHOWOOD #ValuableByNature #testimonial #feedback #customerservice #wooden #wood #woodwork #woodcraft #woodlovers #outdoorfurniture #outdoordecoration #wholesale #timber