oval.png

HO.RE.CA.

HOTEL | RESTAURANT | CAFE

Όταν αυτό που προσφέρει η επιχείρησή σου δεν είναι απλά ένα προϊόν αλλά µια ολοκληρωµένη εµπειρία, τότε αυτή θα πρέπει να είναι εµπειρία ζωής.

Σύγχρονο design, µοναδική τεχνογνωσία και διαχρονική ποιότητα είναι τα στοιχεία που προσφέρουµε µε κάθε µας προϊόν. Στοιχεία που όταν συνδυαστούν έχουν τη δύναµη να κάνουν κάθε στιγµή ξεχωριστή και αξέχαστη!

ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑ


Όσο ξεχωριστοί και αν είναι οι εσωτερικοί χώροι ενός ξενοδοχείου, οι εξωτερικοί χώροι είναι αυτοί που συχνά αποτελούν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της διαµονής, καθώς όχι µόνο καθιστούν την εµπειρία διαµονής πιο ολοκληρωµένη αλλά καθορίζουν σε µεγάλο βαθµό και το επίπεδο ποιότητας των προσφερόµενων υπηρεσιών.

Φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα γίνονται η επίσηµη εικόνα των ξενοδοχείων και οι ευχαριστηµένοι επισκέπτες οι µεγαλύτεροι υποστηρικτές τους.

∆ώστε ακόµα µεγαλύτερη αξία στις υπηρεσίες σας, επεκτείνετε την περίοδο φιλοξενίας και δηµιουργείστε ακόµα περισσότερους λόγους, για να θέλουν οι επισκέπτες σας να περάσουν χρόνο στις εγκαταστάσεις σας, µε υπαίθριους χώρους υψηλής αισθητικής, προστατευµένους από το εξωτερικό περιβάλλον και µε αντοχή απέναντι στα καιρικά φαινόµενα και τη φθορά του χρόνου.

VILLAS & AIRBNBS

Ο χρόνος στη φύση ορισµένους τους βοηθάει να χαλαρώσουν, άλλους τους εµπνέει και άλλους τους ταξιδεύει. Όποιο και αν είναι το δικό σας συναίσθηµα, η SHOWOOD το φέρνει στο χώρο σας.

Η αγάπη µας για τη φύση και την ξυλεία, αλλά και η γνώσεις των συνεργατών µας πάνω στη διαµόρφωση και τη λειτουργικότητα των υπαίθριων χώρων, µπορούν να σας βοηθήσουν να δηµιουργήσετε ένα χώρο που θα αναβαθµίσει την οικεία σας και θα την κάνει να ξεχωρίσει.

Από τον εντοπισµό των σωστών προϊόντων εξωτερικού χώρου µέχρι και τη συναρµολόγηση και συντήρησή τους, οι έµπειροι συνεργάτες µας βρίσκονται δίπλα σας σε κάθε βήµα µε υπηρεσίες εξατοµικευµένης υποστήριξης και συµβουλές για ό,τι επιπλέον χρειαστείτε.

BAR - RESTAURANT - CAFE

Όπως η αγάπη για το φαγητό και την καλή παρέα έτσι και η αγάπη για το φυσικό ξύλο έρχεται στους περισσότερους… φυσικά. Η ικανότητα όµως να τα προσφέρουν σε άλλους, για να τα απολαύσουν, έρχεται φυσικά σε ελάχιστους. Αυτοί είναι που ξεχωρίζουν!

Συνδυάστε το πάθος σας για αυτό που αγαπάτε να προσφέρετε µε αυτό που δηµιουργούµε µε αγάπη και σας προσφέρουµε εµείς, µια ευρεία γκάµα ξύλινων ειδών εξωτερικού χώρου και υλικά για να διαµορφώσετε τον εξωτερικό χώρο στο κατάστηµά σας. Επιλέξτε προϊόντα εξωτερικού χώρου όπως θα επιλέγατε έπιπλα για το εσωτερικό, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα ή το σχεδιασµό και χωρίς να ανησυχείτε για τη φθορά τους.

Τα προϊόντα µας είναι κατασκευασµένα και φροντισµένα µε τέτοιο τρόπο ώστε να ανταπεξέρχονται καλά, και χωρίς ιδιαίτερη επιπλέον φροντίδα, ακόµα και απέναντι στις πιο αντίξοες συνθήκες χρήσης και έκθεσης στα καιρικά φαινόµενα.

INSTAGRAM FEED

 • Απολαύστε τις όμορφες μέρες στη βεράντα ή τον κήπο σας με το αναπαυτικό σετ Acacia της #SHOWOOD .

Κάντε κλικ στο λινκ του προφιλ για να δείτε όλα τα προϊόντα μας.

#Outdoorproducts #Wooden #ValuableByNature #Wood
#nature #chair #table #gardenfurniture #patio #veranda #WoodenHouse #Rollboarders 
#PolycarbonateSheets #RoofingShingles #gardenhouses 
#WoodenFurniture #WoodenPlaygound #WeThinkGreen #DIYshops #fences #pergola
 • Δραστηριοποιείστε στο εμπόριο ειδών κήπου και επίπλων εξωτερικού χώρου; Εγγραφείτε για να λάβετε τον ανανεωμένο κατάλογο της #SHOWOOD (link in bio).

 #SHOWOOD #PolycarbonateSheets #deckingboards #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #lumber #timber #WoodenFurniture #WoodenPlaygound #WeThinkGreen
 • Τα θετικά σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι το έναυσμα να προσπαθούμε ακόμη περισσότερο και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Ευχαριστούμε! 

 #SHOWOOD #testimonial #PolycarbonateSheets #deckingboards #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #Outdoorproducts #Wooden #ValuableByNature #Wood
 • Τα προϊόντα της #SHOWOOD είναι φτιαγμένα από εμποτισμένο πεύκο, σκανδιναβικής προέλευσης. Πιστοποιημένα η καλύτερη ποιότητα ξύλου, παγκοσμίως.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. 

#PressureTreatedTimber #PolycarbonateSheets #deckingboards #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #diy #wholesale #lumber #timber
 • Η αμοιβαία υποστήριξη ανάμεσα σε εμάς και τους συνεργάτες μας είναι πρωταρχικός μας στόχος. 

Συμβάλλουμε στον σχεδιασμό του εκθεσιακού σας χώρου με τη βοήθεια έμπειρου αρχιτέκτονα ώστε να πετύχετε την καλύτερη προβολή των προϊόντων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία!

 #SHOWOOD #PolycarbonateSheets #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #diy #wholesale #lumber #PressureTreatedTimber #Outdoorproducts #Wooden #ValuableByNature
 • Περάστε μια φορά τον χρόνο τα ξύλινα έπιπλα εξωτερικού χώρου με ειδικό λάδι συντήρησης, ένα ειδικό μείγμα από έλαια και κερί που έχει τη δυνατότητα να συντηρεί, να φρεσκάρει και να ζωντανεύει το ξύλο.

Διαβάστε περισσότερα στο site μας (link in bio). 

 #SHOWOOD #Outdoorproducts #Wooden #ValuableByNature #Wood #facts #tips #nature #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #lumber #timber
 • Ώρα να ανανεώσετε τη βεράντα σας, με τις υπέροχες ξύλινες γλάστρες της #SHOWOOD.

Ώρα να ανανεώσετε τη βεράντα σας, με τις υπέροχες ξύλινες γλάστρες της SHOWOOD.
🌸Διαθέτουν ύφασμα εσωτερικά για απευθείας φύτευση.
🌼Έχουν μοναδική ποιότητα και αντοχή και βάφονται σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε!

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα από γλάστρες στο eshop μας (link in bio).

#flowerpot #garden #patio #veranda #outdoor #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening
 • Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων εξωτερικού χώρου της #SHOWOOD για καφέ, μπαρ και εστιατόρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε τον ανανεωμένο μας κατάλογο!

#PolycarbonateSheets #deckingboards #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #blogpost #testimonial #pergola #gardening #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration #gardening #lumber #timber #Outdoorproducts #ValuableByNature
 • Οι ουσιαστικές συνεργασίες, φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Γι' αυτό στην #SHOWOOD είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, που με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και άριστη συνεργασία, στοχεύει πάντα στο καλύτερο, το ποιοτικότερο, το πιο αποτελεσματικό. 

#ValuableByNature #team #wooden #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #outdoorfurniture #outdoordecoration #wholesale #lumber #timber
 • Η ώρα του παιδιού! Ανακαλύψτε τις παιδικές χαρές της #SHOWOOD, ιδανικές για τον κήπο σας και το ξέφρενο παιχνίδι μικρών και μεγάλων παιδιών. 

#Outdoorproducts #playground #PolycarbonateSheets #deckingboards #PressureTreatedTimber #WoodenHouses #GardenHouses #Gardenshed #warehouse #pergola #gardening #wooden #wood #woodworking #woodwork #wooddesign #woodcraft #woodlovers #woodart #furniture #outdoor #decoration #outdoorfurniture #outdoordecoration