Απο την συμμετοχή μας στην XENIA 2017

!
Από την Συμμετοχή μας στην XENIA 2017: Μια Αναδρομή στην Εμπειρία μας

Η XENIA είναι η μεγαλύτερη έκθεση για τη βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, και για μας ήταν μια ευκαιρία να επιδείξουμε τις προηγμένες λύσεις μας στον τομέα. Αναμφίβολα, η συμμετοχή μας στη XENIA 2017 ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που μας έδωσε τη δυνατότητα να συνδεθούμε με επαγγελματίες του χώρου, να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες λύσεις μας και να εξερευνήσουμε τις τάσεις και τις εξελίξεις στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την πλήρη συλλογή μας από επίπλωση και εξοπλισμό για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και beach bars. Από κομψά και λειτουργικά έπιπλα ξενοδοχειακής σουίτας μέχρι εξωτερικούς καναπέδες και ξαπλώστρες ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες για beach bars, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Στο περίπτερό μας, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών τα καινοτόμα σχέδια, οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής και η ευρεία γκάμα επιλογών που προσφέρουμε. Οι συναντήσεις με επαγγελματίες του χώρου, οι διαλέξεις και οι παρουσιάσεις που παρακολουθήσαμε και οι συζητήσεις που είχαμε ήταν απαραίτητες για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς.