Ξύλινες Κατασκευές: 4 Πρακτικές Συμβουλές για Συντήρηση

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσετε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας.

Σε αυτό το άρθρο ακολουθούν συμβουλές για να διατηρήσετε τα ξύλινα έπιπλα και κατασκευές σας σε άριστη κατάσταση!

Σαν καινούργια

Καθαρίστε τα ξύλινα έπιπλα και ντεκ από σκόνη και βρομιά με ήπιο σαπούνι και νερό. Ανανεώστε τη βαφή ή περάστε προστατευτικό λάδι για να ανανεώσετε την εμφάνιση και την προστασία τους. Αυτή η διαδικασία καλό είναι να γίνεται κάθε 1 με 2 χρόνια για να αισθάνονται και να φαίνονται σαν καινούργια!

Στη SHOWOOD θα βρείτε ποιοτικά βερνίκια σε πολλές αποχρώσεις για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας και να δημιουργήσετε χωρίς συμβιβασμούς!

Προστασία από τον Ήλιο

Όσο και αν αγαπάμε τον ήλιο, οι καλοκαιρινοί μήνες απαιτούν και την απαραίτητη προστασία καθώς η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο μπορεί να ξεθωριάσει και να φθείρει το ξύλο.

Όλα τα προϊόντα SHOWOOD είναι ειδικά κατασκευασμένα για εξωτερικούς χώρους και είναι πολύ ανθεκτικά ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Αν θέλετε να απολαμβάνετε και να κρατάτε προστατευμένα τα έπιπλα και τις δημιουργίες σας για πολλά χρόνια, χρησιμοποιήστε σκίαστρα SHOWOOD, όπως πανιά σκίασης ή πέργκολες για να τα προστατέψετε από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

Δείτε εδώ ποια σκίαση ταιριάζει καλύτερα στον δικό σας χώρο!

Επενδύστε με τα καλύτερα υλικά!

Όποια κατασκευή και αν επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι  τα έργα σας θα κρατήσουν για πολλά χρόνια καθώς παρέχουν ανθεκτικότητα στην υγρασία και τον ήλιο λόγω της επεξεργασίας που γίνεται στο ξύλο ο εμποτισμός βοηθά στη διατήρηση της δομής του ξύλου με το πέρασμα του χρόνου μειώνοντας την ανάγκη για συχνή συντήρηση.

Για μακροχρόνια προστασία και ανθεκτικότητα, χρησιμοποιήστε στις κατασκευές σας εμποτισμένη ξυλεία από τη SHOWOOD, η οποία έχει υποβληθεί σε εμποτισμό και επεξεργασία για προστασία από μύκητες και έντομα και αντοχή στο νερό.

Αναδιάταξη Επίπλων

Μετακινήστε τα έπιπλα σας κατά διαστήματα για να αποτρέψετε την άνιση φθορά και τη δημιουργία σταθερών σημείων πίεσης. Εάν πρόκειται για γλάστρες ή ζαρντινιέρες, μπορείτε να επιλέξετε ξύλινες γλάστρες SHOWOOD, κατασκευασμένες από εμποτισμένη σκανδιναβική πεύκη, για μια διαχρονική εικόνα που δεν φθείρεται από την υγρασία ή την υπεριώδη ακτινοβολία.

Οι ξύλινες γλάστρες SHOWOOD είναι διαθέσιμες σε ποικιλία σχημάτων και διαστάσεων, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τον τέλειο συνδυασμό για τον χώρο σας.

Με τις σωστές πρακτικές συντήρησης, τα ξύλινα έπιπλα και οι κατασκευές σας μπορούν να παραμείνουν όμορφα και λειτουργικά για πολλά καλοκαίρια!

Τα προϊόντα της SHOWOOD είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν στις καλοκαιρινές συνθήκες, διασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αισθητική.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και λύσεις συντήρησης. Επενδύστε στην ποιότητα και την αντοχή των προϊόντων SHOWOOD και απολαύστε ξέγνοιαστα τον εξωτερικό σας χώρο για πολλά χρόνια!