Beach bar σχεδιασμός από το μηδέν | SHOWOOD

Η δημιουργία ενός beach bar από το μηδέν απαιτεί στρατηγική, ιδέες και ακριβή σχεδιασμό. Ξεκινώντας από την αξιοποίηση του τοπίου με το κατάλληλο σχεδιασμό και τον προσδιορισμό της αισθητικής. Έπειτα, με την επιλογή των σωστών προμηθευτών και την επιλογή των κατάλληλων υλικών, κάθε στάδιο έχει τη δική του σημασία.

Ολοκληρώνοντας το beach bar decor, δημιουργείτε έναν προορισμό που αντανακλά τη φιλοξενία, την άνεση και τη χαλάρωση. Γίνεται η πρώτη επιλογή των επισκεπτών κάθε φορά που ψάχνουν για το καλοκαιρινό τους μπάνιο στη θάλασσα.

Beach bar σχεδιασμός και το γύρω terrain

Στον σχεδιασμό και την δημιουργία του beach bar, είναι απαραίτητο να αξιοποιήσουμε επιδέξια το γύρω terrain. Βράχια που δημιουργούν όμορφους κολπίσκους μπορούν να μετατραπούν σε ιδανικούς χώρους για να απολαύσουν οι επισκέπτες τον καφέ τους.

SHOWOOD tip: Αν δεν έχει πράσινο στην τοποθεσία του beach bar, τοποθετήστε συνθετική φυλλωσιά, για πιο εξωτική αίσθηση στον χώρο!

Η αξιοποίηση των φυσικών στοιχείων που περιβάλλουν τον χώρο του beach bar μπορεί να γίνει το σήμα κατατεθέν του. Προσφέρει καλοκαιρινές εμπειρίες για τους θαμώνες στην αγκαλιά της φύσης.

Δημιουργία mood

Δημιουργήστε ένα mood

Η δημιουργία ενός μοναδικού “mood” προσθέτει πόντους στο beach bar και το κάνει να ξεχωρίζει. Επιλέξτε μια συγκεκριμένη αισθητική που αντανακλά την ταυτότητα του χώρου και εμπνέει για χορό, party, χαλάρωση ή θεματικά events αναλόγως.

Ένα Tiki bar μπορεί να ενθαρρύνει την κατανάλωση cocktail και να δημιουργήσει ένα παιχνιδιάρικο κλίμα. Από την άλλη, ένα luxury beach bar εκπέμπει κομψότητα και πολυτέλεια. Η ethnic διακόσμηση προσφέρει ταξιδιάρικες νότες, ενώ ένα latin ή caribbean beach bar θα πρόσθετε ρυθμό και ενέργεια. Μια ακόμη ιδέα είναι το bohemian beach bar για μια ανεπιτήδευτη και πλήρως χαλαρή ατμόσφαιρα.

Beach bar σχεδιασμός με τους σωστούς προμηθευτές

Η επιλογή των σωστών προμηθευτών είναι ένα ακόμη θέμα το οποίο συμβάλλει στην επιτυχία ενός νέου beach bar. Τα υλικά πρέπει να είναι αντοχής, καθώς ο αέρας, το αλάτι και η υγρασία δεν είναι σύμμαχοί τους.

Πέρα από αυτό, η γεωγραφική εγγύτητα του προμηθευτή εξασφαλίζει ταχεία εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Όσο πιο κοντά, τόσο καλύτερα! Η αξιοπιστία φυσικά είναι πάντα σημαντική παράμετρος της συνεργασίας.

Η SHOWOOD διαθέτει την εμπειρία, την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία των υλικών.

Προμηθευτής ξύλινων δομών για beach bar

Μάθετε περισσότερα

Βασικές κατασκευες με ξυλο για beach bar

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία του beach bar σας είναι η κατασκευή των βασικών δομών. Ξεκινήστε με το ξύλινο κιόσκι, έναν κεντρικό χώρο αναφοράς, τον ομφαλό της επιχείρησής σας. Στη συνέχεια, κατασκευάστε τις πέργκολες, που θα παρέχουν σκιά και καταφύγιο στους επισκέπτες σας.

Πέργολα για beach bar

Τα πατώματα είναι επίσης βασική δομή για το beach bar σας. Ιδανική λύση είναι τα εμποτισμένα ξύλινα δάπεδα που έχουν εξαιρετική αντοχή κοντά στην θάλασσα. Είναι εύκολα στην συντήρηση, ανθεκτικά και ασφαλή

Τέλος, το μπαρ, ο πυρήνας της διασκέδασης θα πρέπει να είναι προσβάσιμο και λειτουργικό, για όλους. Ειδικά για τα beach bar πάνω στην παραλία είναι σημαντικό να υπάρχει αυτονομία. Σημαντική είναι η πρόβλεψη για την παραγωγή των ποτών, για το dj set, τον χώρο που θα κάθονται οι πελάτες.

Επιλέξτε τα κατάλληλα έπιπλα

Έπιπλα για beach bar

Για να ολοκληρώσετε το beach bar σας, θα χρειαστείτε προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα που ενισχύουν την ατμόσφαιρα και τη λειτουργικότητα:

Μην ξεχάσετε τα πανιά σκίασης που, εκτός του ότι προσθέτουν ένα στοιχείο κομψότητας, δημιουργούν σκίαση σε μεγαλύτερες επιφάνειες.

Εξοπλισμός παραλίας

Δώστε τις τελευταίες πινελιές στη διακόσμηση beach bar

Διακομσητικές πινελιές για beach bar

Η τελική πινελιά είναι και το πιο δημιουργικό στάδιο του beach bar. Προσθέστε φυτά και ιδιαίτερα αντικείμενα που θα χαρακτηρίσουν το μέρος και θα ελκύουν τους λουόμενους. Δώστε χρώμα σε ξύλινα έπιπλα και ολοκληρώστε το beach bar decor ανάλογα με το mood που έχετε επιλέξει.

Παράδοση έτοιμων βαμμένων ξύλινων επιφανειών – Ρωτήστε μας

Η διαμόρφωση VIP χώρων είναι σημαντική καθώς επιτρέπει την προσφορά εξατομικευμένων υπηρεσιών και προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο. Γι’ αυτό δώστε λίγη παραπάνω βάση και προσοχή στο πώς φαίνονται οι VIP χώροι του beach bar σας.

Η SHOWOOD προσφέρει προϊόντα για να δημιουργήσετε ένα beach bar ή για να ανακαινίσετε στους χώρους του καταστήματός σας! Διαθέτουμε μια εντυπωσιακή ποικιλία από προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, όπως εμποτισμένη σκανδιναβική ξυλείαείδη για την παραλίακαλαμωτέςσυνθετικές φυλλωσιέςγλάστρες .

Ακολουθήστε μας στα social media – FacebookInstagramPinterestYouTube και Linkedin!