6 ιδέες για εξωτερικούς χώρους εστίασης που κλέβουν τις εντυπώσεις!

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα με ηλιοφάνεια τους περισσότερους μήνες του χρόνου, ο εξωτερικός χώρος του εστιατορίου, της καφετέριας ή του ξενοδοχείου σας αποτελεί πόλο έλξης για τους πελάτες σας αλλά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας.

Ιδιαίτερα τώρα που η άνοιξη έχει ξεκινήσει δυναμικά, με ζεστές, μεγάλες και ηλιόλουστες μέρες, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσετε τον εξωτερικό σας χώρο και να εντυπωσιάσετε με τις μοναδικές προτάσεις που έχει ετοιμάσει για εσάς η ομάδα της SHOWOOD.

1: Άνεση και χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα ή την πισίνα

Με πρωταγωνιστή το υδάτινο στοιχείο και έξυπνες πινελιές κομψότητας και στυλ, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης για τους επισκέπτες σας. Η πλούσια συλλογή από εξωτερικά έπιπλα παραλίας της SHOWOOD έχει ακριβώς ότι χρειάζεστε.

Επιλέξτε την Κρεμαστή Ξαπλώστρα με φυσικά σχοινιά γιούτας για διακριτική κομψότητα και στιγμές χαλάρωσης σε αρμονία με τη γαλήνη της φύσης.

2: Ένας ονειρεμένος κήπος για καφέ και φαγητό στην πόλη

Και ποιος δεν θα ήθελε να απολαύσει τον καφέ, το πρωινό ή το brunch του σε έναν καταπράσινο κήπο, μακριά από τη βουή της πόλης; Δημιουργήστε μια όαση δροσιάς χρησιμοποιώντας ξύλινα έπιπλα ιδιαίτερου design, κούνιες και αιώρες κήπου για άνεση και στυλ, αλλά και μοναδικές ξύλινες γλάστρες που θα αναδείξουν οποιοδήποτε φυτό επιλέξετε να συμπεριλάβετε στον κήπο του μαγαζιού σας. Ολοκληρώστε το σκηνικό προσθέτοντας συνθετικές φυλλωσιές που θα διαχωρίσουν τον κήπο από την πόλη ενισχύοντας την ύπαρξη πρασίνου στον χώρο.

3: Instagrammable πινελιές που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Για έναν χώρο που θα κλέψει την παράσταση στα social media και θα κάνει τους επισκέπτες σας να φωτογραφίζουν κάθε γωνιά, η SHOWOOD προτείνει ιδιαίτερες επιλογές που θα ξεχωρίσουν.

Κάντε τη διαφορά στο beach bar σας με την Γιγάντια Ξύλινη Τρίλιζα που υπόσχεται στιγμές διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους ή προσφέρετε στους πελάτες σας μια υπερυψωμένη θέα προς το ηλιοβασίλεμα για ρομαντικές στιγμές ηρεμίας με τον Καναπέ Παραλίας Sunset ύψους 224cm. Για μια επιπλέον νότα κομψότητας και στυλ επιλέξτε την Καρέκλα Παραλίας Surfing που σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη θέση των influencers στον χώρο σας.

+3: Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Και επειδή, ως γνωστόν, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, η ομάδα της SHOWOOD σας προτείνει τις παρακάτω επιλογές που θα αναδείξουν οποιονδήποτε χώρο, δημιουργώντας μια ακόμα πιο ζεστή ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες σας.

Χρησιμοποιήστε πανιά σκίασης από φυσικό κοκοφοίνικα για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Επιλέξτε αναπαυτικά μαξιλάρια για ένα ακόμα πιο άνετο και εντυπωσιακό σκηνικό.

Προσθέστε ξύλινα φωτιστικά για να δημιουργήσετε μια μαγευτική ατμόσφαιρα ακόμα και μετά τη δύση του ηλίου.

Σε όποιον τομέα του κλάδου HO.RE.CA κι αν δραστηριοποιείστε, είναι σίγουρο πως οι προτάσεις SHOWOOD θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε. Με τη συνδυαστική προσέγγισή μας στη διακόσμηση και τη λειτουργικότητα, θα δημιουργήσετε έναν εκθαμβωτικό και ελκυστικό εξωτερικό χώρο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας.

Η ομάδα μας βρίσκεται στη διάθεσή σας!