Σκίαση: SHOWOOD Λύσεις για Έναν Δροσερό Καλοκαιρινό Κήπο

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που απολαμβάνετε περισσότερο τον κήπο ή την αυλή σας και η σωστή σκίαση μπορεί να κάνει τη διαφορά για μια απολαυστική παραμονή στον κήπο.

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε ιδέες για να δημιουργήσετε δροσερές και άνετες γωνιές με προϊόντα SHOWOOD.

Πέργκολες

Οι ξύλινες & WPC πέργκολες SHOWOOD προσφέρουν μια σταθερή και κομψή λύση σκίασης. Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιονδήποτε χώρο και να προσαρμοστούν με αναρριχώμενα φυτά ή κληματαριές για φυσική σκίαση και δροσιά.

Αν επιλέξετε να εξοπλίσετε την αυλή σας με μια πέργκολα έχετε πολλές επιλογές ανάμεσα σε διαφορετικούς τρόπους σκίασης.

Για μια φυσική αισθητική μπορείτε να επιλέξετε σκίαση με καλαμωτές. Αυτό θα σας προσφέρει φυσική σκιά και σε συνδυασμό με αναρριχόμενα φυτά θα σας χαρίσει μια μοναδική μεσογειακή αισθητική.

Μπορείτε επίσης να εξοπλίσετε την πέργκολα σας με πολυκαμπονικά φύλλα για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε το φως του ήλιου. Τα πολυκαρμπονικά φύλλα αντέχουν στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες και θα σας χαρίσουν μια ποιοτική λύση που θα απολαμβάνετε για χρόνια.

Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε ξύλινες ή WPC πέργκολες για 100% σκίαση και προστασία από τον ήλιο. Είναι μια από τις συνηθέστερες επιλογές για πέργκολες και μπορείτε να βρείτε έτοιμα σετ για να απολαύσετε έναν σκιερό χώρο άμεσα.

Με την επιλογή μιας πέργκολας μπορείτε να κάνετε προσαρμογές και να διαμορφώσετε πολλά από τα κομμάτια της στα μέτρα σας, για να απολαμβάνετε ένα δροσερό μέρος για χαλάρωση χωρίς να συμβιβάζεστε στην αισθητική του χώρου σας.

Πανιά Σκίασης

Τα πανιά σκίασης αποτελούν μια μοντέρνα και πρακτική λύση για σκίαση. Μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και να προσαρμοστούν σε διάφορους εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές.

Τα πανιά σκίασης τύπου παραλλαγής και τα πανιά από κοκοφοίνικα λόγω της αισθητικής και της ευελιξίας τους, είναι η κατάλληλη επιλογή για πρακτική διακόσμηση σε χώρους εστίασης.

Ομπρέλες

Οι ομπρέλες SHOWOOD είναι ιδανικές για ευέλικτη σκίαση ή μικρούς χώρους. Μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε χρειάζεται σκίαση και να μετακινηθούν εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα, προσφέρουν άμεση και αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο, για να απολαμβάνετε την χαλάρωση στην αυλή σας χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Με τις κατάλληλες λύσεις σκίασης, μπορείτε να απολαμβάνετε τους εξωτερικούς σας χώρους όλο το καλοκαίρι, προστατευμένοι από τον ήλιο και τη ζέστη!

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και επιλέξτε τα προϊόντα SHOWOOD που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.