Ξύλινες ξαπλώστρες παραλίας – Γιατί να τις επιλέξετε;

Ξεκινήσατε τις προετοιμασίες για την καλοκαιρινή σεζόν; Αν όχι, τότε πρέπει πολύ σύντομα να το κάνετε για να μπορέσετε να είστε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν. Αν από την άλλη έχετε ήδη ξεκινήσει, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς! Μάθετε πώς να διαλέξετε τις κατάλληλες ξύλινες ξαπλώστρες παραλίας και αφεθείτε στη χαρά του καλοκαιριού.

Καλοκαίρι σημαίνει ξεκούραση. Το ίδιο σημαίνει και για τις ξύλινες ξαπλώστρες παραλίας.

 

Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με την ξεκούραση και τη χαλάρωση. Και ειδικά στη χώρα μας, εξίσου συνυφασμένο είναι με τον ήλιο, τη θάλασσα, το κολύμπι και την αναψυχή. Οι ξαπλώστρες παραλίας είναι το No.1 “αντικείμενο” για να μπορεί να απολαύσει κανείς στο έπακρο όλα τα παραπάνω, και βασικό κριτήριο είναι η αναπαυτικότητά τους. Για έναν επιχειρηματία ή ιδιοκτήτη όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Είναι επίσης η αντοχή, το υλικό, η αποθήκευσή τους, η χρηστικότητά τους, μέχρι και το σχέδιο και η αισθητική τους. Για έναν επιχειρηματία είναι πολλά παραπάνω από μια θέση στον κήπο, ή δίπλα στη θάλασσα ή την πισίνα. Οι ξαπλώστρες παραλίας είναι μία από τις βάσεις για την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.

Τι να αναλογιστείτε πριν αγοράσετε ξύλινες ξαπλώστρες παραλίας:

Αν θέλετε να απολαμβάνετε και να χαλαρώνετε δίπλα στη θάλασσα, την πισίνα ή τον κήπο, τότε οι ξαπλώστρες παραλίας είναι η καλύτερη επιλογή. Οι περισσότερες πλέον ενισχύονται με μαξιλάρια από τους προσκεφάλους μέχρι τα υποπόδια για να μεγιστοποιείται η αποδοτικότητά τους. Για να επιτευχθούν η χαλάρωση, η αναπλήρωση, η αναζωογόνηση, πρέπει να αναλογιστείτε:

1 – Ευκολία χρήσης και αποθήκευση

Φροντίστε αυτές που θα διαλέξετε να διπλώνονται εύκολα για να αποθηκεύονται χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο. Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στην αναπαυτικότητα, στην SHOWOOD θα βρείτε ξαπλώστρες με πολλαπλές θέσεις ανάκλησης. Αν από την άλλη θέλετε να δώσετε έμφαση στην ευκολία, μπορείτε να βρείτε με ροδάκια που θα κάνουν την μετακίνησή τους παιχνιδάκι.

2 – Άνεση

Ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να εξετάσετε. Βεβαιωθείτε ότι όταν κάθεστε είστε άνετοι, ότι δεν υπάρχουν προεξοχές, ότι το σχέδιό τους δεν επηρεάζει αρνητικά τη θέση του σώματος και ότι το σώμα μπορεί να αλλάξει στάση με άνεση. Στην SHOWOOD, πέρα από εξαιρετικά αναπαυτικές ξαπλώστρες, θα βρείτε και μαξιλάρια με επιπλέον μαξιλαράκια στον προσκέφαλο για αδιαμφισβήτητη χαλάρωση.

3 – Στυλ & αισθητική

Φροντίστε οι ξαπλώστρες να ταιριάζουν με το περιβάλλον, είτε πρόκειται για κήπο, για πισίνα ή για παραλία. Μην κάνετε εκπτώσεις στο γούστο, την αισθητική ή το στυλ σας. Η ομοιομορφία στο χρώμα και στο σχέδιο σε έναν εξωτερικό χώρο προσδίδει στην αύρα του και την καλλιμορφία του. Είναι αυτή που εδραιώνει την ταυτότητα του χώρου και ενισχύει τη συνολική εμπειρία.

4 – Υλικό

Πέρα από την ευχρηστία, την άνεση και την αισθητική, θα πρέπει σίγουρα να σκεφτείτε το υλικό τους. Οι ξαπλώστρες παραλίας κατασκευάζονται από πολλά είδη, όπως ατσάλι, πλαστικό, αλουμίνιο και ξύλο. Το κατάλληλο υλικό εξαρτάται από τις απαιτήσεις συντήρησής του, την αντοχή του στον ήλιο και το νερό ή την υγρασία, και την αντοχή του στο βάρος.

Ξύλινες ξαπλώστρες παραλίας – Γιατί να τις επιλέξετε;

ξυλινη ξαπλωστρα παραλιας
  • Γιατί η ανθεκτικότητα είναι σημαντικό πλεονέκτημα

Τα ξύλινα προϊόντα έχουν πολύ σταθερή δομή και μεγάλη αντοχή στο βάρος. Στην SHOWOOD μάλιστα θα βρείτε ξαπλώστρες από εμποτισμένη ξυλεία και teak, που μεγιστοποιούν την αντοχή στη φθορά, τον ήλιο και το νερό.

  • Γιατί το στυλ τους παραμένει αναλλοίωτο

Οι ξύλινες ξαπλώστρες πάντα αναδεικνύουν το τοπίο γιατί πολύ απλά είναι το ιδανικό ταίριασμα σε κάθε περιβάλλον, είτε πρόκειται για τον χώρο της πισίνας, της παραλίας, είτε ακόμα και στον κήπο. Με τις ξύλινες ξαπλώστρες της SHOWOOD εμποτισμούακακίας και teak, έχετε επιλογές και στο χρώμα: από γκρι και καφέ, μέχρι λευκό ή στο χρώμα του πεύκου.

  • Γιατί πρέπει και η συντήρηση να είναι ξεκούραστη

Αν δεν έχετε χρόνο για πολύωρες και πολυδάπανες συντηρήσεις, τότε οι ξύλινες ξαπλώστρες είναι οι κατάλληλες για εσάς. Όσο εύκολες είναι στην αποθήκευση, άλλο τόσο εύκολες είναι στη συντήρηση και τον καθαρισμό τους.

Ξύλινες ξαπλώστρες παραλίας της SHOWOOD: Step-up στην ξεκούραση. Level-up στην απόλαυση.

Ανεξάρτητα από τον εξωτερικό χώρο κι ανεξάρτητα από την εποχή και τις απαιτήσεις τους, τα ξύλινα προϊόντα είναι όχι μόνο ανθεκτικά, λειτουργικά κι εύχρηστα, αλλά προσδίδουν και μια μοναδική γοητεία κι ηρεμία. Και μπορεί οι τόσοι περιορισμοί λόγω της πανδημίας να περιπλέκουν τα σχέδια για ένα αξέχαστο καλοκαίρι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε τον ήλιο με όποιον τρόπο μπορούμε.

Αν λοιπόν θέλετε να βρείτε τις ιδανικές ξύλινες ξαπλώστρες παραλίας για την επιχείρησή σας ή το σπίτι σας, ξεφυλλίστε τον κατάλογό μας, δείτε τα προϊόντα μας ή επικοινωνήστε σήμερα με έναν εκπρόσωπό μας.