Επενδύστε με τα καλύτερα υλικά! Τάβλες Πατώματος -Περίφραξη SHOWOOD

Στην καρδιά της πόλης, μεταμορφώστε τον χώρο σας σε ένα ιδανικό στέκι που θα μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Οι τάβλες πατώματος, η περίφραξη και οι φράχτες της SHOWOOD θα σας δώσουν την απόλυτη ποιότητα, ασφάλεια και διαχρονικότητα που χρειάζεται για να αναδειχτεί ο χώρος σας ως η ιδανική λύση για ξεκούραση και ψυχαγωγία, ανεξαρτήτως εποχής!

Τάβλες Πατώματος SHOWOOD: Ανθεκτικότητα και Στυλ

Ξύλινες εμποτισμένες τάβλες

Η κύρια διαφορά στις ξύλινες εμποτισμένες τάβλες από τις WPC σανίδες είναι κυρίως στο πιο φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα που προφέρουν καθώς είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένες από εμποτισμένη σκανδιναβική πεύκη. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες καθώς η επεξεργασία του εμποτισμού βοηθά στη διατήρηση της δομής του ξύλου με το πέρασμα του χρόνου, μειώνοντας την ανάγκη για συχνή συντήρηση.

Ξύλινες Τάβλες SHOWOOD

Η επιλογή μεταξύ διαφόρων διαστάσεων και η δυνατότητα χρωματισμού στις τάβλες, σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το πάτωμα στον εξωτερικό χώρο σας, δημιουργώντας ένα όμορφο και ασφαλές πάτωμα που θα απολαμβάνετε για χρόνια.

Σανίδες WPC

Οι WPC σανίδες πατώματος SHOWOOD είναι ιδανικές για κάθε εξωτερικό χώρο. Είναι σχεδιασμένες να αντέχουν σε ήλιο, υγρασία, χλώριο και καθημερινή χρήση, κάνοντας τες ιδανικές ακόμα και για απαιτητικούς χώρους όπως πισίνες ή ψησταριές. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πλακάκια ή άλλα υλικά πατώματος, το WPC δεν απαιτεί συχνή συντήρηση, είναι πιο ανθεκτικό σε κηλίδες και φθορά και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στο βάδισμα, ακόμη και όταν είναι υγρό.

Σανίδες WPC SHOWOOD

Οι σανίδες πατώματος WPC από την SHOWOOD είναι η τέλεια επιλογή για κάθε εξωτερικό χώρο και πισίνα. Είναι αντιολισθητικές και ειδικά σχεδιασμένες για να αντιμετωπίζουν τις πιο απαιτητικές συνθήκες, ανθεκτικές στην ηλιακή ακτινοβολία, την υγρασία, την τριβή και την ανάφλεξη. Παρέχουν επίσης εξαιρετική θερμομόνωση, με θερμοκρασιακή αντοχή από -40°C έως 70°C, εγγύηση για μακροχρόνια ανθεκτικότητα και ελάχιστη συντήρηση σε κάθε χρήση.

Επιλέξτε από πληθώρα αποχρώσεων για να προσαρμόσετε τον εξωτερικό σας χώρο στο δικό σας μοναδικό στυλ.

Περίφραξη: Ασφάλεια και Αισθητική

WPC Σανίδες Περίφραξης

Οι WPC σανίδες περίφραξης SHOWOOD είναι σχεδιασμένες να προσθέτουν ασφάλεια και ιδιωτικότητα, παρέχοντας παράλληλα ένα στυλιστικό χαρακτήρα στον χώρο σας. Κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας που αντέχουν στις καιρικές συνθήκες, είναι ιδανικές για να διατηρήσουν την εμφάνιση και την ακεραιότητά τους για χρόνια. Σε αντίθεση με απλά κάγκελα ή άλλα υλικά περίφραξης, προσφέρουν μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά και την υγρασία, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν θερμομόνωση, από -40c έως 70c, και μειωμένη συντήρηση.

WPC περίφραξη SHOWOOD

Επιλέξτε από μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να ταιριάξετε την περίφραξη με το στυλ της αυλής ή του κήπου σας, δημιουργώντας έναν αρμονικό και καλαίσθητο εξωτερικό χώρο.

Ξύλινοι φράχτες

Οι ξύλινοι φράχτες SHOWOOD είναι ίσως ο πιο παραδοσιακός τρόπος περίφραξης και ειδικά αν αγαπάτε το ρομαντισμό και τη ρουστίκ εκδοχή της ζωής, τότε οι ξύλινοι φράχτες SHOWOOD είναι σίγουρα για εσάς! Κατασκευασμένοι από εμποτισμένη σκανδιναβική πεύκη, προσφέρουν έναν κομψό και ανθεκτικό τρόπο για την οριοθέτηση του εξωτερικού σας χώρου. Οι ξύλινες περιφράξεις δίνουν μια φυσική και κλασική νότα ενώ λύνουν την πολύ βασική ανάγκη για προστασία και οριοθέτηση. Η χρήση ειδικά επεξεργασμένης ξυλείας εξασφαλίζει μακροχρόνια διάρκεια ζωής και αντοχή στις καιρικές συνθήκες, για να ξεγνοιάσετε για πολλά χρόνια. Επιπλέον οι ξύλινοι φράχτες SHOWOOD βάφονται σε οποιαδήποτε απόχρωση. Προτείνουμε βερνίκια ξύλου υψηλής ποιότητας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και πρακτική λύση για ιδιωτικότητα, ασφάλεια και αισθητική.

WPC Φράχτες SHOWOOD

Είναι διαθέσιμοι σε πολλά σχέδια και διαστάσεις, ενώ ακόμα μπορούν να γίνουν οι κατάλληλες τροποποιήσεις για να ταιριάξουν τέλεια στον χώρο και στο στυλ σας.

Εγγύηση και Αντοχή

Όλα τα προϊόντα SHOWOOD συνοδεύονται από πιστοποιήσεις. Η εμποτισμένη ξυλεία για δάπεδο / περίφραξη φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγγύηση για μια ασφαλή και υψηλών προδιαγραφών ξυλεία που αντέχει στον χρόνο και από τις φυσικές φθορές. Οι σανίδες πατώματος και περίφραξης WPC συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση και διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας και αντοχής στον χρόνο. Δέσμευση μας, είναι η διαρκής ποιότητα άριστων υλικών διασφαλίζοντας ό,τι οι επενδύσεις σας θα αποδίδουν αποτελεσματικά για πολλά χρόνια.

SHOWOOD

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για προσαρμοσμένες λύσεις, η SHOWOOD προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για περιφράξεις κατασκευασμένες κατά παραγγελία, με τάβλες ή σανίδες περίφραξης που κόβονται και συναρμολογούνται ακριβώς στις διαστάσεις που απαιτούνται για τον δικό σας ξεχωριστό χώρο.