5 + 1 Ιδέες για μοντέρνα περίφραξη σπιτιού


Είτε είστε ιδιοκτήτης, ενοικιαστής, είτε επιχειρηματίας, όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικοί είναι οι φράχτες για το εξωτερικό ενός σπιτιού. Η περίφραξη και ειδικότερα η μοντέρνα περίφραξη σπιτιού, δεν προσδίδει μόνο στην εξωτερική εμφάνιση και την πρώτη εντύπωση, αλλά χαρίζει δύο σημαντικά αγαθά: ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Μοντέρνα περίφραξη σπιτιού: Βάλτε τα όριά σας με σιγουριά και στυλ 

Η ιδιωτικότητα (ή αλλιώς και privacy) είναι ένα από τα πιο σημαντικά προτερήματα που προσφέρει ένα σπίτι. Ένα πλεονέκτημα που πολλοί το προσπαθούν, λίγοι όμως καταφέρνουν να το αποκτήσουν. Έχετε ήδη δουλέψει σκληρά για να εξασφαλίσετε την οικία σας. Σας αξίζει να θέσετε τα όριά σας, με σιγουριά αλλά και με στυλ. Ένας φράχτης λοιπόν ολοκληρώνει την εξωτερική εμφάνιση, αυξάνει την προστασία και ενισχύει την ιδιωτικότητα.

Πριν κατασταλάξετε στην περίφραξη και σίγουρα πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση, να έχετε υπόψιν σας να δώσετε βάση στο υλικό και την ανθεκτικότητά του, και φροντίστε η επιλογή σας να ταιριάζει με την αισθητική του εξωτερικού χώρου και του σπιτιού σας. Μην ξεχνάτε επίσης, πως στο συνολικό κόστος θα πρέπει να υπολογίσετε και τη συντήρηση που απαιτεί το κάθε υλικό ξεχωριστά. Αν τα έχετε όλα αυτά υπόψιν σας, θα μπορείτε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

6 πρακτικές και οικονομικές ιδέες για μοντέρνα περίφραξη σπιτιού από την SHOWOOD

Η μοντέρνα περίφραξη σπιτιού ασφαλίζει τον χώρο, σηματοδοτεί τα όρια της οικίας, ενώ παράλληλα πλαισιώνει τον κήπο και αναδεικνύει το τοπίο. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να διαλέξετε τον κατάλληλο φράχτη. Έναν που θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σας, αλλά και θα παρέχει λύσεις στις ανάγκες περίφραξης.

1. Περίφραξη με καφασωτά 

περίφραξη με ξύλινα καφασωτά - μοντέρνα περίφραξη σπιτιού -  Showood

Για να δώσετε την αίσθηση της ιδιωτικότητας, μπορείτε να στραφείτε στα καφασωτά με διασταυρούμενες λωρίδες που αφήνουν τον αέρα και το φως να τα διαπεράσει. Τα καφασωτά είναι ιδανικά όχι μόνο για περιφράξεις και οριοθέτηση, αλλά και για σκιάσεις ή για πέργκολες.

Στην SHOWOOD έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από υψηλής ποιότητας ξύλινα καφασωτά, σε πολλά σχέδια και αποχρώσεις του ξύλου, ενώ όλα είναι κατασκευασμένα από εμποτισμένη ξυλεία, που σημαίνει ότι η δομή τους είναι εξαιρετικά ισχυρή, το ίδιο και η αντοχή τους στο πέρασμα του χρόνου. Αν δεν θέλετε ξύλο, υπάρχει και η επιλογή συνθετικών καφασωτών, που είναι πανεύκολα στην τοποθέτηση και δεν απαιτούν καθόλου συντήρηση. Είναι επίσης ιδανικά για αναρρίχηση φυτών.

2. Περίφραξη με ξύλινα πάνελ της επιλογής σας

ξύλινα πάνελ περίφραξης - μοντέρνα περίφραξη σπιτιού -  Showood

Πάνελ περίφραξης κλειστό, κυματιστό ή αψίδα;

Ό,τι κι αν χρειάζεστε, στην SHOWOOD έχουμε μεγάλη ποικιλία ποιοτικών πάνελ που συμφέρουν οικονομικά και πρακτικά. Κατασκευασμένα από εμποτισμένη ξυλεία και σχεδιασμένα να αντέχουν στον χρόνο, τις καιρικές συνθήκες και την πίεση.

Η ανθεκτικότητά τους μάλιστα τα βοηθούν να δώσουν μια ξεκάθαρη και ταυτόχρονα όμορφη οριοθέτηση του σπιτιού σας.

3. Ξύλινοι φράχτες

ξύλινος φράχτης - μοντέρνα περίφραξη σπιτιού - Showood

Η μοντέρνα περίφραξη σπιτιού μπορεί να επιτευχθεί και με ξύλινους φράχτες που έρχονται σε αρμονία με τη φύση και ταιριάζουν σε κάθε εξωτερικό χώρο.

Στην SHOWOOD θα βρείτε μια μοναδική ποικιλία από ξύλινους φράχτες (π.χ. με λείες τάβλες, πυραμίδα, ανοιγόμενος, Μονακό, Μπάκιγχαμ, Μπάγκιχαμ αψίδα), κατασκευασμένους από εμποτισμένη ξυλεία με ισχυρή δομή για αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και σε πολλές διαστάσεις και σχέδια.

4. Περίφραξη με μπαμπού

περίφραξη με μπαμπού - μοντέρνα περίφραξη σπιτιού - Showood

Ένα είδος μοντέρνας περίφραξης που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής είναι η περίφραξη με μπαμπού κι αυτό γιατί προσφέρουν μια απαράμιλλη οριοθέτηση και ιδιωτικότητα. Το ξεχωριστό αυτό οργανικό υλικό ταιριάζει σε κάθε σκηνικό και τοπίο, ενώ είναι επίσης εύκολο να τοποθετηθεί και να κατασκευαστεί.

Στην SHOWOOD θα βρείτε καλαμωτές, πάνελ και ιστό μπαμπού, από 100% φυσικό υλικό.

5. WPC Περίφραξη

wpc περίφραξη - μοντέρνα περίφραξη σπιτιού - Showood

Αν θέλετε τη μέγιστη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου και την ελάχιστη δυνατή συντήρηση, τότε η WPC περίφραξη είναι για εσάς. Το WPC, γνωστό και ως συνθετικό ξύλο, προσφέρει ολοκληρωτική ιδιωτικότητα κι ασφάλεια, ενώ χρησιμοποιείται ευρέως και ως διακοσμητικό.

Οι WPC τάβλες και τα πάνελ της SHOWOOD έρχονται σε πολλά χρώματα και αποχρώσεις, είναι ιδανικά για ένα σύγχρονο σύστημα φράχτη, έχουν πολλαπλές εφαρμογές και πέρα από την περίφραξη σπιτιού (π.χ. πισίνας).

Επίσης, δεν σπάνε, δεν στρεβλώνονται ή δεν σαπίζουν και διατηρούν τη δομή τους, έχουν αντοχή στην υγρασία, την ηλιακή ακτινοβολία και την ανάφλεξη και είναι 100% ανακυκλώσιμα. Έχουν εύκολη τοποθέτηση και δεν χρειάζονται συντήρηση και βάψιμο. Όλα αυτά τα καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για μοντέρνα περίφραξη σπιτιού.

6. Περίφραξη με φυλλωσιές

φυλλωσιές συνθετικές - μοντέρνα περίφραξη σπιτιού - Showood

Αν είστε λάτρης του πράσινου τότε μπορείτε να στραφείτε στην περίφραξη με φυλλωσιές. Μάλιστα, στην SHOWOOD διαθέτουμε συνθετικές φυλλωσιές πτυσσόμενες, σε ρολό, διακοσμητικές, μέχρι και φυλλωσιές φράχτη. Είναι πολύ εύκολες στην τοποθέτηση, προστατεύουν από τα αδιάκριτα βλέμματα του έξω κόσμου και δίνουν μια μοναδική αίσθηση της φύσης. Μεγάλο προτέρημα επίσης ότι δεν απαιτούν συντήρηση, πότισμα ή κλάδεμα.

Είτε λοιπόν ψάχνετε για ασφάλεια, είτε ιδιωτικότητα, είτε διακόσμηση για τον εξωτερικό σας χώρο, η μοντέρνα περίφραξη σπιτιού είναι μια σημαντική προσθήκη. Και με τα καινοτόμα και πρώτης ποιότητας προϊόντα της SHOWOOD μπορείτε να δημιουργήσετε ασυναγώνιστους εξωτερικούς χώρους, χωρίς να χάνετε τίποτα από όλα αυτά.

Ξεφυλλίστε τον κατάλογό μας με όλα μας τα προϊόντα ή επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπό μας για να μάθετε περισσότερα για τις περιφράξεις σπιτιού και όχι μόνο!