Δελτίο τύπου SHOWOOD

Η SHOWOOD, με πολυετή εξειδίκευση στον τομέα της εισαγωγής προϊόντων εμποτισμένης ξυλείας & ειδών κήπου, για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, με ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές  λύσεις που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και καλαισθησία, μας συστήνει τη νέα της καμπάνια ¨SHOWOOD outdoor products¨, σε συνεργασία με τον γνωστό φωτογράφο Κοσμα Κουμιανό.

Στόχος της καμπάνιας είναι να αναδείξει τις υπηρεσίες  και τα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών της εταιρείας, μέσα από την καθημερινότητα ενός ζευγαριού στο σπίτι.

Παράλληλα, συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις της εποχής η SHOWOOD επαναπροσδιορίζει την ψηφιακή της παρουσία, αναβαθμίζοντας την ιστοσελίδα / eshop καθώς και την παρουσία της στα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, δηλώνοντας έτσι την εκκίνηση μιας νέας, δυναμικής περιόδου για την εταιρεία.

Ως εκ τούτου, προχωρά και σε ανασχεδιασμό του εταιρικού της λογοτύπου, στα πλαίσια της συνολικής ανανέωσης της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας.  Η επιλογή των συμβόλων και των χρωμάτων στο νέο λογότυπο, αποτυπώνει τη φιλοσοφία της εταιρείας γύρω από τις τέσσερεις βασικές της αξίες: Δημιουργικότητα, Πρωτοπορία, Γνώση, Οικολογική συνείδηση.

Το νέο λογότυπο της εταιρείας έχει ήδη αντικατασταθεί τόσο στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας www.showood.gr , όσο και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της SHOWOOD.