Κρεμαστές Κούνιες Κήπου & Αιώρες: Η νέα τάση στα beach bars

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και είναι μια καλή στιγμή να αναλογιστείτε τη διακόσμηση του beach bar σας, για να προσφέρετε στους πελάτες σας την απόλυτη άνεση και χαλάρωση. Οι κούνιες κήπου και οι αιώρες είναι μια φανταστική λύση!

Για πολλούς παραθεριστές, το beach bar αποτελεί την ιδανική λύση για να συνδυάσουν μπάνιο στη θάλασσα με όλες τις ανέσεις. Ο ευχάριστος χώρος του beach bar με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες, τη μουσική και τις επιλογές για καφέ, σνακ ή ποτό, είναι ένας τέλειος προορισμός για μικρούς και μεγάλους.

Αυτό που μας έρχεται στο μυαλό πρώτο είναι οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες, αλλά αυτές δεν είναι η μοναδική σας επιλογή για να εξοπλίσετε το beach bar σας και να προσφέρετε άνεση στους επισκέπτες σας.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τις κρεμαστές κούνιες κήπου και τις αιώρες, που έρχονται για να γίνουν η νέα τάση χαλάρωσης για το καλοκαίρι που πλησιάζει. Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε παραδείγματα από κούνιες κήπου και πώς μπορείτε να τις εντάξετε στο περιβάλλον του beach bar.

Αιώρες & κούνιες κήπου – 5 ιδέες για beach bars

Υπάρχουν πολλές επιλογές για αιώρες και κούνιες κήπου που μπορούν να ενταχθούν αρμονικά στη διακόσμηση ενός beach bar και να προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές χαλάρωσης και διασκέδασης στους πελάτες σας. Συνδυάζονται ιδανικά με ξύλινες ξαπλώστρες παραλίας και συστήματα σκίασης, για να δημιουργήσουν μια όαση δροσιάς και γαλήνης κοντά στη θάλασσα.

Αιώρα με στήριξη από δέντρο σε δέντρο

Αιώρα υφασμάτινη λευκή

Ίσως η πιο κλασική εικόνα για αιώρα είναι εκείνη που στηρίζεται σε κορμούς δέντρων. Αν το beach bar σας έχει δέντρα σε βολικά σημεία, αξίζει να κρεμάσετε μια-δυο αιώρες στον χώρο, κάτι που θα εκτιμήσουν σίγουρα οι επισκέπτες σας.

Οι αιώρες στα δέντρα έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζονται κάποιο σύστημα σκίασης, γιατί τα ίδια τα δέντρα προσφέρουν σκιά και δροσιά που διαρκεί. Και τι καλύτερο από το να ξαπλώνει κάποιος σε μια άνετη αιώρα, να κινείται ελαφρά και να χαζεύει το πράσινο των δέντρων;

Το μειονέκτημα αυτού του είδους αιώρας είναι ακριβώς το ότι πρέπει να υπάρχουν δέντρα με γερούς κορμούς και σε βολική απόσταση το ένα από το άλλο, για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε. Αυτό μπορεί να μην είναι πάντα ρεαλιστικό σε όλους τους χώρους beach bar, όπου η παραλία συνήθως έχει την τιμητική της και δεν υπάρχουν πολλά δέντρα κοντά στη θάλασσα.

Κούνιες κήπου για την είσοδο του beach bar

Κούνια κήπου σε beach bar

Ποιος είπε ότι οι κούνιες κήπου είναι μόνο για κήπους; Το λέει το όνομά τους μεν, αλλά είναι πολύ πιο ευέλικτες και χρηστικές σε διάφορες περιπτώσεις. Έτσι, ταιριάζουν απόλυτα και στον χώρο ενός beach bar.

Η κούνια κήπου προσφέρει μια αναπαυτική θέση και με την απαλή της κίνηση είναι ιδανική για χαλάρωση. Μπορείτε να εντάξετε τις κούνιες κήπου στο ντεκόρ του beach bar σας σε διάφορα σημεία, για να προσφέρετε στους πελάτες σας μια εναλλακτική από τις ξαπλώστρες και τις καρέκλες.

Επίσης, μια καλή ιδέα είναι να τοποθετήσετε μια κούνια κήπου στην είσοδο του beach bar, έτσι ώστε να έχουν κάπου να κάτσουν οι επισκέπτες σας αν χρειαστεί να περιμένουν για να ελευθερωθεί κάποια θέση ή αν περιμένουν την παρέα τους.

Αιώρα με αυτόνομο σύστημα στήριξης

Ζευγάρι που ξαπλώνει σε αιώρα στην παραλία

Η αιώρα με αυτόνομο σύστημα στήριξης είναι η πιο ευέλικτη επιλογή, καθώς δεν έχει περιορισμούς στο πού και πώς θα στηθεί. Δεν χρειάζονται δέντρα ή δοκοί στήριξης, καθώς η γερή ξύλινή της βάση παρέχει όλη τη δύναμη που χρειάζεται για να μείνει σταθερή.

Έτσι, μια τέτοια αιώρα μπορεί να μετακινηθεί και να τοποθετηθεί οπουδήποτε, κάτι που σας λύνει τα χέρια όσον αφορά τη διακόσμηση του beach bar. Μπορείτε να τοποθετήσετε αιώρες κοντά στη θάλασσα ή κοντά στο μπαρ, σε κάποιο χώρο με γρασίδι ή σε κάποια υπερυψωμένη περιοχή με θέα.

Το μόνο που χρειάζεται να φροντίσετε με αυτόν τον τύπο αιώρας είναι η σκίαση. Καθώς δεν χρειάζεται δέντρα για να στηριχτεί, η σκιά θα πρέπει να έρχεται με άλλους τρόπους. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές λύσεις και σίγουρα θα βρείτε το καλύτερο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες από τα διαθέσιμα συστήματα σκίασης.

CTA button

Αιώρες μέσα στη θάλασσα

Ζευγάρι ξαπλώνει σε αιώρα μέσα στη θάλασσα

Αυτή η ιδέα σίγουρα θα κάνει τη διαφορά! Μια λύση με αιώρες μέσα στη θάλασσα θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες του beach bar σας καθώς θα μπορούν να απολαύσουν ταυτόχρονα τον ήλιο, τη θάλασσα και την άνεση της αιώρας.

Εδώ χρειάζεται ένα σύστημα με βάση μέσα στη θάλασσα για να μπορείτε να κρεμάσετε την αιώρα με σταθερότητα και ασφάλεια. Αν η παραλία έχει ρηχά νερά με άμμο αυτό είναι ιδανικό για να σταθεροποιηθεί η αιώρα. Ειδικά την ώρα της δύσης του ηλίου, μια τέτοια αιώρα θα είναι μια ιδιαίτερα ρομαντική θέση για τους επισκέπτες σας.

Κούνιες & κρεμαστά έπιπλα για VIP χώρους

Κοπέλα διαβάζει βιβλίο σε κρεμαστή πολυθρόνα

Αν έχετε VIP χώρο στο beach bar σας, τότε οι κούνιες και τα κρεμαστά έπιπλα είναι ιδανική επιλογή για να προσφέρουν φιλοξενία και άνεση στους πελάτες σας. Με κομψό στυλ, εύκολη συναρμολόγηση και σταθερότητα, αποτελούν μια ελκυστική λύση πέρα από τις ξαπλώστρες.

Μπορείτε να συνδυάσετε τα έπιπλα αυτά με πανιά σκίασης, για να δημιουργήσετε ένα ευάερο δροσερό περιβάλλον για κάθε ώρα της ημέρας. Επίσης, τα ξύλινα έπιπλα συνδυάζονται ιδανικά με τον εξοπλισμό παραλίας από ξύλο, με αποτέλεσμα τη συνεκτική διακόσμηση που ευφραίνει τα μάτια μαζί με τον ήλιο και τη θάλασσα.

CTA button

Σας αρέσει σαν υλικό και στυλ το ξύλο, αλλά ανησυχείτε για την ανθεκτικότητά του στις συνθήκες του beach bar; 

Επιτρέψτε μας να συζητήσουμε το εξής: ναι μεν το ξύλο είναι ένα «ζωντανό υλικό», που μπορεί να φθαρεί όταν έρχεται αντιμέτωπο με τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν σε εξωτερικούς χώρους, αλλά υπάρχουν λύσεις εμποτισμένης ξυλείας, για να δημιουργήσετε ένα ανθεκτικό περιβάλλον όπως το ονειρεύεστε για το beach bar σας. Επενδύστε σε ποιοτικά έπιπλα και ακολουθήσετε κάποιες βασικές οδηγίες για τη συντήρησή τους, για να τους δώσετε ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις κούνιες κήπου και αιώρες και να επιλέξετε τα καλύτερα έπιπλα για το beach bar σας με την ποιότητα της SHOWOOD.

Βρείτε μας στις σελίδες μας σε FacebookInstagramPinterestYoutube και LinkedIn για να μαθαίνετε τα πάντα γύρω από το ξύλο και τα προϊόντα μας!