Ο νέος κατάλογος SHOWOOD 2020, παρουσιάζει μέσα σε 272 σελίδες, ιδέες για να γίνει η καθημερινή ζωή στον κήπο ή τον εξωτερικό σας χώρο, ακόμα καλύτερη.


Είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε την κυκλοφορία του νέου καταλόγου SHOWOOD 2020, ένας οδηγός που φιλοδοξεί να μετατρέψει τον κήπο ή τον εξωτερικό σας χώρο σε έναν παράδεισο αναψυχής και ομορφιάς. Με 272 σελίδες γεμάτες με πρωτότυπες ιδέες, ο νέος κατάλογος προσφέρει λύσεις για περίφραξη, διακόσμηση, στεγάνωση και σκίαση, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ιδανικό για να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Ο κατάλογος SHOWOOD 2020 αποτελεί επίσης δέσμευσή μας για σταθερές τιμές σε όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται, για έναν ολόκληρο χρόνο. Από τις αρχές Φεβρουαρίου, μπορείτε να αποκτήσετε τον Νέο Κατάλογο SHOWOOD δωρεάν στο κατάστημά μας, στην ιστοσελίδα μας www.showood.gr ή από επίσημους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα.

Επενδύστε στην ομορφιά και την ποιότητα με τον νέο κατάλογο SHOWOOD 2020 και δώστε στον εξωτερικό σας χώρο τη φρεσκάδα και το στιλ που αξίζει. Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις και εμπνευστείτε για τις μελλοντικές αναβαθμίσεις του χώρου σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.