Κήποι ξενοδοχείων: Πώς να ξεκινήσετε προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Σκέφτεστε ήδη τη νέα σεζόν; Αν ναι, τότε οι κήποι ξενοδοχείων είναι το πρώτο μέρος που πρέπει να ξεκινήσετε. 

Ο κήπος μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης μπορεί να κάνει μια πολύ καλή, πρώτη εντύπωση και να μετατρέψει το ξενοδοχείο σε πιο αξέχαστο και φιλόξενο. Προσφέρει στους καλεσμένους την απαραίτητη ανάσα φρέσκου αέρα που χρειάζονται στις διακοπές τους, χωρίς να χρειάζεται να βγουν εκτός των εγκαταστάσεων.

Είναι σημαντικό να έχετε τακτοποιήσει όλα όσα χρειάζεται πριν την έναρξη της νέας σεζόν εάν θέλετε να κρατήσετε τους επισκέπτες σας ευχαριστημένους.

Στην SHOWOOD, που συνεργαζόμαστε με μια μεγάλη ομάδα επιχειρηματιών, ακούμε συχνά πόσο δύσκολο είναι να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον εξωτερικό χώρο και να εμπνευστούν για να ξεκινήσουν να ετοιμάζουν τον κήπο του ξενοδοχείου τους. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με την προετοιμασία σας.

Γιατί πρέπει να ξεκινήσετε από τον κήπο

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Οι κήποι ξενοδοχείων δεν απέχουν πολύ μακριά από αυτήν την παροιμία.

Θέλετε να έχετε ολοκληρωμένο εξωτερικό χώρο στο ξενοδοχείο σας για τη νέα σεζόν; Μην χάνετε χρόνο. Ασχοληθείτε από νωρίς με την οργάνωση και τη διαμόρφωση του κήπου σας, για να μπορείτε να τον απολαύσετε, εσείς και οι επισκέπτες σας, ανθισμένο κι έτοιμο για τη νέα σεζόν.

Γιατί να ξεκινήσετε από τον κήπο; Γιατί είναι ο πιο απαιτητικός. Είναι είναι αυτός που χρειάζεται αρκετή προετοιμασία, ενώ είναι και ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους ενός ξενοδοχείου.

Οι περιποιημένοι κήποι μπορούν να χαρίσουν απλόχερα την πολυπόθητη αίσθηση της ευεξίας. Κάνουν οποιοδήποτε σκηνικό όμορφο και γαλήνιο, ενώ παράλληλα προσθέτουν μια μοναδική ταυτότητα και αξία σε κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση. Είναι ο χώρος που μαγνητίζει τον κάθε επισκέπτη, κάθε ηλικίας, ο οποίος όταν είναι προσεγμένος και καλλωπισμένος, γίνεται εύκολα μια πολύ γλυκιά ανάμνηση μιας μοναδικής εμπειρίας.

Κήποι ξενοδοχείων: 4 προτάσεις από την SHOWOOD για έναν όμορφο προαύλιο χώρο

Η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου του ξενοδοχείου λοιπόν, ξεκινάει από τον κήπο. Πρέπει όμως να αρχίσει να ετοιμάζεται από νωρίς ώστε να είναι έτοιμος για το καλωσόρισμα της άνοιξης και την έναρξη της νέας σεζόν.

Ας δούμε τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να δώσετε βάση για τη διαμόρφωση του κήπου σας, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τους… καρπούς των κόπων σας!

Λουλούδια και φυτά

Τα λουλούδια είναι πάντα ένα υπέροχο θέαμα που οι επισκέπτες σας δεν θα μπορούν να μην θαυμάσουν. Ομορφύνετε τον κήπο φυτεύοντας από τώρα τα φυτά σας σε ξύλινες γλάστρες της SHOWOOD, κατασκευασμένες με εμποτισμένη ξυλεία και άρα με πολύ μεγάλη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες, έτσι ώστε να δώσουν τα άνθη τους στο ξεκίνημα της νέας σεζόν!

Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου

Εμπλουτίστε τον κήπο σας με μοναδικά κιόσκια και ξύλινα σπίτια της SHOWOOD, κατασκευασμένα από σκανδιναβικό ξύλο, γνωστό για τη μακροζωία του, την πλούσια υφή του και την κομψότητά του.

Αυτές οι προσθήκες είναι μια εξαιρετικά δημιουργική και ευέλικτη λύση για όσους ο τουρισμός δεν σταματάει ποτέ και θέλουν να χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης του υπαίθριου χώρου.

Βρείτε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε για τα ξύλινα σπίτια κήπου.

Οργάνωση & κήποι ξενοδοχείων

Οριοθετήστε τον κήπο και τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου σας με αναρριχητικά φυτά, με καλαμωτές από μπαμπού ή ξύλινα καφασωτά ιδανικά για περιφράξεις, που εκτός από διακόσμηση, ενισχύουν και την ιδιωτικότητα.

Όταν σε έναν κήπο υπάρχει οριοθέτηση και ομοιομορφία, είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή να συμπεριλάβετε καλαμωτές και καφασωτά με μεγάλη αντοχή, όπως τα πρώτης ποιότητας ξύλινα προϊόντα που προσφέρει η SHOWOOD.

Μάθετε τα πάντα για τις καλαμωτές ή βρείτε τις πιο δημοφιλείς χρήσεις για τα ξύλινα καφασωτά.

Ξύλινα έπιπλα κήπου

Αναδείξτε τον κήπο σας και ντύστε τον με έπιπλα της SHOWOOD όπως ξύλινα τραπέζια και καρέκλες, παγκάκια, κούνιες, φωτιστικά, αιώρες, μέχρι και ξύλινους κάδους!

Για τους περισσότερους επισκέπτες, η δομή και η καλαισθησία του κήπου σας είναι σαν μια προέκταση της αισθητικής σας, οπότε μην διστάζετε. Με την ποικιλία που σας προσφέρει η SHOWOOD στα ξύλινα έπιπλα, ο κήπος σας θα γίνει ένα ξεχωριστό τμήμα του συνολικού εξωτερικού σας χώρου που κανείς δεν θα μπορεί να αγνοήσει και να μην θυμάται.

Οι κήποι ξενοδοχείων έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο που εισέρχονται στην ψυχή των ανθρώπων. Επισκέπτοντας, κατοικώντας, ακόμα και δουλεύοντας σε μια επιχείρηση με τόσο ελκυστικό κήπο, το συνολικό περιβάλλον ξεκινάει να μοιάζει με γαλήνια όαση και οι διακοπές αυτόματα γίνονται παραμυθένιες.

Στην SHOWOOD μπορείτε να βρείτε όλες τις απαντήσεις για να διαμορφώσετε ολοκληρωτικά τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου σας και να προετοιμαστείτε για μια δυνατή σεζόν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες ιδέες ή κατεβάστε τον κατάλογο των προϊόντων μας!