Ανακαίνιση εξωτερικού χώρου – 3 Tips που πρέπει να ξέρετε πριν ξεκινήσετε!

Ο εξωτερικός σας χώρος είναι περισσότερο από μια αυλή, είναι το μέρος στο οποίο χτίζουμε αξέχαστες στιγμές. Σε αυτό το άρθρο, οι ειδικοί μας μοιράζονται μαζί σας συμβουλές που θα μεταμορφώσουν το πιο όμορφο μέρος του σπιτιού σας, την αυλή σας!

#Tip 1: Πώς το ονειρεύεστε; 

Η δημιουργία του ιδανικού εξωτερικού χώρου αρχίζει με έμπνευση – μια ιδέα που θα αναζωπυρώσει τη δημιουργικότητά σας και θα σας δώσει νέα οπτική.

Εξερευνήστε Διάφορες Πηγές

Ο εξωτερικός σας χώρος είναι μια επέκταση της προσωπικότητάς σας και του γούστου σας. Πριν επενδύσετε στα υλικά, αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε διάφορες πηγές έμπνευσης. Αρχιτεκτονικά στυλ, φύση, ταξιδιωτικές εμπειρίες και η τέχνη μπορούν να σας δώσουν μοναδικές ιδέες!

#Tip 2: Επιλογή της Κατάλληλης Ξυλείας

Μπαλκόνι

Στη SHOWOOD προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία ξύλων, το  καθένα με τα μοναδικά του χαρακτηριστικά. Εδώ είναι μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βρείτε το ιδανικό ξύλο για τον δικό σας χώρο:

  1. Περιβάλλον:
    • Για περιοχές με έντονες καιρικές συνθήκες, επιλέξτε υλικά που είναι ανθεκτικά στον ήλιο και τη βροχή και αντιολισθητικά, εάν πρόκειται για το πάτωμα.
  2. Ιδιότητες του Ξύλου:
    • Η οξιά είναι διάσημη για την αντοχή της και την καλή αισθητική.
    • Το πεύκο είναι ελαφρύ, πολύ ανθεκτικό και ιδανικό για εξωτερική χρήση.
  3. Στυλ Διακόσμησης:
    • Επιλέξτε ξύλο που ταιριάζει με το γενικό στυλ και χρώματα του σπιτιού σας.
    • Σκεφτείτε την εμφάνιση που θέλετε να επιτύχετε – ζεστή, κλασική ή μοντέρνα, σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό ξύλο για εσάς.

Ρωτήστε τους ειδικούς: Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε ή εξερευνήστε, μέσω των καταλόγων μας, την μεγάλη ποικιλία ξύλων για την δική σας, μοναδική κατασκευή!

#Tip 3: Ορίστε το budget σας

Εξωτερικός χώρος

Ένας όμορφος εξωτερικός χώρος δεν απαιτεί απεριόριστο προϋπολογισμό. 

Υπάρχουν μερικά tips που σας βοηθούν να επενδύσετε τα χρήματά σας σωστά και να παραμείνετε μέσα στο budget.

Λειτουργικότητα: Όταν εργάζεστε με περιορισμένο προϋπολογισμό, επικεντρωθείτε σε προϊόντα που εξυπηρετούν τόσο λειτουργικούς όσο και αισθητικούς σκοπούς. Η σειρά της SHOWOOD περιλαμβάνει οικονομικές επιλογές για ανανέωση χωρίς να θυσιάσετε στυλ ή ανθεκτικότητα. 

Κάντε το Μόνοι σας: Μην φοβηθείτε να επενδύσετε σε πρώτες ύλες για να φτιάξετε τις δικές σας DIY δημιουργίες! Πολλά προϊόντα της SHOWOOD σχεδιάζονται για εύκολη εγκατάσταση, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φτιάξετε αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε, με ασφάλεια και αντοχή. Έτσι, όχι μόνο εξοικονομείτε χρήματα, αλλά βάζετε την δική σας, μοναδική πινελιά!

#Tip 4: Παντός καιρού

wpc πάτωμα

Επενδύστε σε ποιοτικά υλικά, που θα απολαμβάνετε για χρόνια. Με τη SHOWOOD, ο ιδανικός εξωτερικός χώρος δεν περιορίζεται μόνο στην αισθητική. Τα προϊόντα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να αντέχουν τις σκληρές επιδράσεις του ήλιου, του χιονιού και της βροχής, εξασφαλίζοντας ότι ο εξωτερικός σας χώρος παραμένει όμορφος όλο το χρόνο. 

Η Τέλεια Αυλή!

Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως δάπεδα και πέργκολες, για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την δική σας μοναδική διακόσμηση στον εξωτερικό σας χώρο.