Ανανέωση τώρα! 6 DIY τρόποι για να βελτιώσουμε τη διακόσμηση του κήπου μας

Φύσηξε καλοκαιρινός αέρας και δεν υπάρχει τίποτα πιο ονειρικό από τις στιγμές χαλάρωσης στον κήπο ή στην αυλή σας. Εξάλλου καλοκαίρι και κήπος πάνε μαζί, γι’ αυτό τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ανανεώσετε και να αναδείξετε το πιο ζωντανό μέρος του σπιτιού!

Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο

Ζεστά και κομψά, τα προϊόντα εμποτισμένης ξυλείας φέρνουν τη φύση κοντά σας και αποτελούν την πιο ταιριαστή λύση για τη διαμόρφωση κάθε εξωτερικού χώρου.

Με τη βοήθεια του φυσικού ξύλου και την εγγύηση της SHOWOOD για προϊόντα πιστοποιημένα, υψηλής ποιότητας και αντοχής, ξεκινήστε το πιο δημιουργικό ταξίδι καλοκαιρινής ανανέωσης! Ανακαλύψτε το διακοσμητή που κρύβετε μέσα σας και βάλτε την προσωπική σας πινελιά για να δώσετε πνοή στη διαμόρφωση του κήπου σας, με DIY λύσεις.

Η αποθήκευση είναι μισή αρχοντιά

Η αποθήκευση είναι συνώνυμη της καθαριότητας και της οργάνωσης. Μια ξύλινη αποθήκη κήπου σας λύνει τα χέρια, αφού εξοικονομεί πολύτιμο χώρο, «εξαφανίζει» στη στιγμή οτιδήποτε δε χρειάζεστε να φαίνεται σε κοινή θέα και προστατεύει από τη βροχή ή την έντονη ηλιοφάνεια, μαξιλάρια ή ακόμη και τα αγαπημένα σας έπιπλα. Εκτός από αποτελεσματική οργάνωση, επιλέγοντας μια ξύλινη αποθήκη κήπου, προσφέρετε στον κήπο σας country style αισθητική που σας ταξιδεύει πραγματικά στην εξοχή!

Σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με το χώρο σας και διαφορετικό στιλ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, οι ξύλινες αποθήκες κήπου με θηλυκωτούς δοκούς ή έτοιμες πλευρές, με εμποτισμένο ξύλο ή από έλατο βόρειας Ευρώπης, τοποθετούν την ποιότητα στο επίκεντρο και την αποθηκευτική λύση στα χέρια σας.

Ξύλινα μονοπάτια: προορισμός φύση

Ο κήπος σας είναι η μικρή σας απόδραση στη φύση. Γεμίστε τον με τα αγαπημένα σας λουλούδια, δέντρα ή θάμνους για να δώσετε χρώμα και ζωντάνια στην καθημερινότητά σας! Φτιάξτε μόνοι σας με ρολ μπαρ, τα παρτέρια κήπου που θα φιλοξενήσουν την πανέμορφη πρασινάδα αλλά και θα δημιουργήσουν στον κήπο σας διακριτές ζώνες, διαδρόμους ή μονοπάτια με ρουστίκ ή μοντέρνο φινίρισμα, ανάλογα με τη μορφή και το χρώμα του ξύλου που θα επιλέξετε.

Περίφραξη που σίγουρα θα ζηλέψουν οι γείτονές σας

Όχι μόνο θα ζηλέψουν, αλλά δε θα μπορούν να δουν μέσα στον κήπο σας! Η περίφραξη συμπληρώνει το χώρο, προσφέρει προστασία, στιλ και υφές που ξεχωρίζουν. Τα ξύλινα καφασωτά μετατρέπουν τον κήπο σας σε ιδιωτικό, ήσυχο χώρο και παράλληλα τον «ντύνουν», αφού είναι οι ιδανικοί αναρριχητικοί τοίχοι των φυτών που θα αποτελέσουν τις φυσικές σας κουρτίνες!

Θα γίνουν η σκιά σας

Δημιουργήστε τη δική σας γωνιά χαλάρωσης και ανεμελιάς, χωρίς να ανησυχείτε για τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Πανιά σκίασης μοναδικής αισθητικής και ανθεκτικές ομπρέλες κήπου γίνονται οι προσωπικοί σας φρουροί, εξασφαλίζοντας τη δροσιά και το στιλ στον κήπο σας.

Η ζωή γίνεται καλύτερη με ένα τραπέζι πικ νικ

Ώρα για BBQ time με φίλους ή με την οικογένειά σας! Μεταφερθείτε στην εξοχή και ζήστε το καλοκαίρι με την ανεμελιά ενός παιδιού, επιλέγοντας ένα ξεχωριστό ξύλινο πικ νικ τραπέζι από ξύλο εμποτισμένης πεύκης. Ιδανικό για μέγιστη αντοχή σε εξωτερικούς χώρους, θα συνοδεύσει τις καλοκαιρινές αναμνήσεις πολλών ετών.

Πρασινίστε τη ζωή

Ακόμη και εάν ο κήπος σας δεν προσφέρεται για κηπουρική, προσθέστε ξύλινες γλάστρες που αντέχουν στις εξωτερικές συνθήκες αλλά και στο συχνό πότισμα που προστάζει το καλοκαίρι. Φυτέψτε φυτά εξωτερικού χώρου και αυξήστε το χρόνο ζωής τους με τη βοήθεια των ξύλινων γλαστρών SHOWOOD που συγκρατούν το χώμα και αφήνουν το φυτό να αναπνέει χάρη στο έξυπνο ενσωματωμένο ύφασμα.